Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Май 14, 2012

Коментари: 1

     Сградата, чиято фасада стана популярна като дома на Кари Брадшоу  от „Сексът и градът“ бе продадена за 9.85 млн. долара на анонимен купувач. Става дума за къщата на героинята на Сара Джесика Паркър от сериала, където се разиграваха доста сцени от живота на нюйоркските момичета.

      Някои от нас мислеха, че тази къща е само декор, оказва се, че това не е така. Тя съществува реално и вече е собственост на богат колекционер. Жилището, издържано в класически стил, се намира на ул. "Пери" № 64 в "Уест Вилидж" в нюйоркския квартал Манхатън. То беше пуснато за продажба през март. В сериала обаче се показва единствено фасадата на сградата, защото интериорът, който е изключително скъп, не подхожда на социалното положение на Кари Брадшоу. Къщата разполага с пет спални, дървени подове и шест камини..Какво ще кажете за стая за обувки?

Аз бих я разменила за собствен кабинет, пълен с книги и лаптоп.

Елена Иванова

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

За нас, българите, добри сгради осигуряващи високо качество на живот са декор. Ние не можем да си представим как се живее в подобни жилища. Тъжно . Затова германците твърдят, че българите са от друг свят и не могат да сеинтегрират в нормална държава...

Още публикации

Тагове

сградата

  

кари

  

брадшоу

  

къщата

  

сериала

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив