Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Интервюта

Добави коментар

Апр 13, 2011

 

Стилиян Ангелов се занимава с недвижими имоти от скоро, но е сред хората с най-голямо желание за помощ на потребителите с нужди и въпроси около недвижимите имоти. Той е човекът с най-активно присъствие в ceb.bg до момента. Ето и няколко факта за него.
 
- От колко време се занимавате с недвижими имоти?
- С недвижими имоти се занимавам официално от тази година, но се уча от преди това. Имам по-голям брат, който има агенция за недвижими имоти. Мога да кажа, че той е първият ми учител. 
 
- Той ли ви насочи към това и защо избрахте професията консултант/брокер?
- Да, но не само заради това избрах професията брокер. Преди време имах няколко имота за продан. Срещнах се с няколко брокери и очаквах да ми помогнат при сделката. Вместо това те започваха да изтъкван недостатъците на другите и пропуските в работата им, което ме разочарова. Реших сам да се заема и осъществих сделките. Така се започна...
 
- Какви са плюсовете и минусите на професията в България?
- Както вече казах не ми хареса отношението, което имат някои брокери към професията и колегите си. Плюсовете са, че помагаме на хората.
 
- Коя част от работата на брокера харесвате най-много? С какво се занимавате вие самият?
- Нямам особен опит в професията и се консултирам с адвокат. Основната ми работа във фирмата е реклама на имотите и оформлението й за интернет.
 
- Вие сте най-активният ни участник до месец март...
- Да, искам да помогна на хората, с това което съм научил досега. Има нуждаещи се от нашите съвети и се стремя да им помагам. Участвам заради това, а не заради награди или нещо друго. Нека ги получават брокери с натрупан опит. Аз все още се уча, благодарение на вашия сайт!
 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив