Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Блогове

Добави коментар

Окт 19, 2017

Коментари: 2

Наемодатели, които са инвестирали 130 000 USD в покупката на жилища във Великобритания преди 21 години, към днешна дата са спечелили над 1.6 млн. USD, т.е. 11 пъти повече от вложеното, сочи изследване на компанията Sequre Property Investment.

Става дума за сегмента „buy-to-let” (BTL) – имоти, които са купени с цел последващото им отдаване под наем. „И до днес собствениците берат плодовете на процъфтяващия пазар на недвижими имоти на Острова. За последните 21 години пазарът претърпя своя типичен цикъл и дори след като пострада от кризата през 2008 г., наемодателите все още получават над 1000% доход”, казва управляващият директор на Sequre Property Investment Греъм Дейвидсън.

Инвестиции от подобен род носят доходи, които само за няколко години се удвояват. „Недвижимият имот е актив, който може добре да работи както краткосрочно, така и в дългосрочен план”, допълва Дейвидсън.

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (2)

Jerry Nicholas Ное 5, 2017  

Изправена ли пред финансови затруднения поради сегашната икономика и се нуждаете от финансов пробив, направете си услуга и се свържете с нас, че можем да ви помогнем да пробиете пътя си в богатство без риск от своя край, когато се регистрирате за нашето хакерство и усъвършенстване на плана на банковите сметки който можем да ви помогнем да проникнете в банковата си сметка и да надстроите сумата. Можем също така да ви помогнем с празна банкова карта, която може да бъде използвана за изтегляне на пари от банкомат или за плащане на машина за продажба на място, за да се направи поръчка за рана банкомат карта или да се регистрирате за добра хакерство и актуализиране на плана за банкови сметки. Контакт (Info.turkhackteam@gmail.com)

Jerry Nicholas Ное 5, 2017  

Златна възможност да забогатеете от екипа на Турк хак, можете да подадете поръчка за карта за банкомат и да изтеглите пари от банкомат на посочена месечна лимита за оттегляне за 8 месеца или можете да кандидатствате за хакерство и надграждане на сумата във Вашата банкова сметка, която е проста. Ако се интересувате от контакт (Info.turkhackteam@gmail.com) за повече информация.

Още публикации

Тагове

години

  

sequre

  

property

  

investment

  

имоти

  

дейвидсън

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив