Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Ное 21, 2013

Все по-често търсещите нов имот предпочитат да закупят къща с двор в околностите на столицата, отколкото апартамент в централната част на града.
 
Увеличават се продажбите на къщи около София. Заради кризата много хора продават, а други търсят възможност да излязат от големия град, но да останат достатъчно близо до него. Цените варират между 30 и 50 хил. евро, съобщи TV7.
 
Според посредниците в търговията, заради изгодните цени на имотите в момента много хора от столицата търсят къщи около София. Повечето от тях продават апартаментите си и искат да купят имот на същата или близка до тази цена.
 
Най-много къщи се продават в селата около Банкя, Божурище и Костинброд. Имотите в тези райони в повечето случаи се предлагат на цени между 50 и 150 хил. евро. Интерес има и към имоти в Бистрица и Железница, но там цените са по-високи. В същото време сделки се сключват и на цени от 30 до 50 хил.
 
Според брокерите зимата е най-доброто време за продажба на имот, защото купувачите искат да видят какъв е достъпът до мястото, което купуват и дали състоянието на пътя е добро.


Източник: 1 към 1

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив