Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Юли 10, 2013

Може би това е прелитане на бяла лястовица наблизо: пазарните анализатори на Острова очакват цените на жилищата да продължат да се покачват и пазарът на недвижими имоти там да набере скорост – чудесна тенденция на фона на мудните 5 години досега.

Членове на Кралския институт на лицензираните оценители (Rics) очакват цените да се увеличат с 1,5% през следващите 12 месеца, според най-новото им изследване. Оптимистичнта оценка идва след направените прогнози за статични цени в началото на годината.

За следващите пет години от RICS прогнозират 4% годишно средно увеличение в стойността на имотите. В началото на 2013 г. оценката им беше са 2,5% растеж.

Проучването на Rics идва след появата на данни от страна на кредитори и строители, че пазарната активност и цените на жилищата са се повишили през последните няколко месеца.

Миналата седмица Halifax заяви, че цените на жилищата бележат най-бързия си годишен темп на растеж за последните почти три години. Организацията каза, че цените през трите месеца до края на юни са се оказали с 3,7% по-високи от тези през същия период на миналата година.


Източник: www.1kam1.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив