Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Запис на Заповед

06.07.2016 - Правни казуси - 1 Отговори     (0)

Имам фирма ЕООД занимавам се с търговия, за да получа стоки на разсрочено плащане освен договор подписах и Запис на Заповед в която освен като юридическо лице отговарям и като физическо лице. Просрочвам плащането. Ако започнат съдебно събиране на дължимите суми, какво могат да ми вземат от двата недвижими имоти които имам? Първият или по-точно 3/4 от него ми е дарен от баща ми а останалата 1/4 изплатих на неговата сестра, но това стана по време на брака ми и сега аз притежавам 7/8 от жилището а съпруга ми 1/8.Второто жилище или по-точно 1/4 от него наследих след смъртта на баща ми а 3/4 притежава майка ми, която е жива. Съпруга ми и майка ми не притежават други жилища, това са единствените им жилища. Ние със съпруга ми имаме двама пълнолетни синове. Единият е семеен, по-малкият все още не е семеен и живее при нас в едно домакинство. Аз съм едно дете и нямам братя и сестри.

									Диана

Диана

Отговори (1)   

											Адвокат Денис Моллов

Адвокат Денис Моллов

07.07.2016

Отговор: Здравейте,
Кредиторът Ви е възможно да насочи изпълнение към собствените Ви идеални части от недвижими имоти, както сте ги описали; вземания от трудов или друг характер; дружествени дялове; права върху ценни книги; движими вещи, включително МПС, кото се водят на Ваше име.
Поздрави!
Адв. Денис МолловЗа повече информация: http://www.dmlawfirm.bg | За контакти

Популярни въпроси - Правни казуси

Виж всички въпроси

Сутеренна стая Имам сутеренна стая ,която по нотариален акт е избено помещение.Към нея съм изградил баня с тоалетна.Общо 4 са съкооператорите в сградата.Как мога да си... Последен отговор - 25.01.2023 от адвокат Милена Миткова

2 Отговори

Трудов стаж и клас прослужено време Здравейте! Оказва се,че в една администрация служител с 1 година стаж и служител с 30 години стаж и с по-висока квалификация на еднакви длъжности са с... Последен отговор - 25.01.2023 от Адвокат Николина Митова

1 Отговори

Клас прослужено време в администрация Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Заплата и клас прослужено време Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Заплата и професионален опит Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив