Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Стара къща с двор гр. Куклен, облaст Пловдив

12.08.2011 - Продажба на имот - 3 Отговори     (0)

На каква цена бих могла да продам стара къща с чардак РЗП 100 м2 гредоред /изградена от камък/, подлежаща на основен ремонт с гараж и двор 600 м2 с лозе, асми и овощни дървета? Имотът се намира в центъра на населеното място, има ток, вода, канализация.

									Костова

Костова

Отговори (3)   

											Младен Садинов

Младен Садинов

15.08.2011

Отговор: Здравейте г-жо Костова,
Много често се задава подобен въпрос - колко струва един имот? Въпрос, чийто отговор така, само по едно кратко описание, е невъзможен. Обърнете се към колеги, които продават имоти в района и имат добра представа за пазара. Те биха могли да Ви бъдат полезни.
Успех!За повече информация: http://www.apbg.eu | За контакти

											vencislav iosifov

vencislav iosifov

15.08.2011

Отговор: ЗДР ЦЕНАТА НА ИМОТА МОЖЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ НО ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ТЪРСЕНЕ НА ПОДХОДЯЩ КУПУВАЧ .НАПРАВЕТЕ СНИМКИ НА КЪЩАТА И ОПИШЕТЕ ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА .УСПЕХ.


За контакти

											petar raichev

petar raichev

17.08.2011

Отговор: Здравейте.

Всичко зависи от моментното състояние на пазара, търсене и предлагане, както и от състоянието и местоположението на вашия имот !

Един имот може да струва 2 и 200 зависи дали има купувач да даде тазе цена и дали ще оцени имота и ще види неговия потенциял или обратното.

Прави са колегите, че е добре да се консултирате с брокери от района те ще са запознати с имотите в района и техните актуални продажбени цени.

Другото което сама може да направите е да видите на каква цена са обявени подобни имоти във вашето населено място примерно в най-популярните сайтове за имоти в България като: www.imot.bg www.imoti.net www.imoti.info www.bulgarian-offers.com и др.

Като имайте в предвид, че обявените цени са офертни обикновено имотите реално се продават на по-ниска цена средно около 15 до 50 %.Всичко е на пазарлък в момента !

Цената също зависи от транспорта, инфраструктурата , поминака (дали е туристическа дестинация или други специфични харектеристики за района),климата,населението (в села с цигани и обезлюдяващи се обикновенно не се инвестира),престъпност, е ли предпочитана дестинация (СПА-мин.извори,ски,туризъм,лов,риболов,реки,язовири), дали има каналицазия (или са на септични ями),близост до големи градове или туристически центрове,бъдещи изграждащи се проекти от нац. значение в близост, данъци и мн. др.

Наличието на някои от тези фактори биха могли да мотивират бъдещи купувачи да купят вашия имот като припознаят в него голям потенциял или обратното.

Важно е също и да го презентирате добре да изтъкнете всички негови предимства и приемущества дори и когато няма такива.


Вашето питане е много общо, все едно аз да пусна тема :-"колко струва немски автомобил среден клас с газова уредба...?!?! "

Еми може да стува от 150 лв. зо 150 000 лв....!!!

Успех :-)За контакти

Популярни въпроси - Продажба на имот

Виж всички въпроси

Наследствен апартамент Леля ми иска да го разделим и да живее в нейната половина а аз искам тя или аз да купи половината. Апартамента ни не е функционален за две семейства Последен отговор - 24.08.2018 от адв. Симеонова

2 Отговори

Делене на Апартамент Как мога да осуетява подялбата на апартамента. Аз предпочитам аз или тя да го купи. Ако само тя иска подялба пристъпва ли се към съдебна такава Последен отговор - 24.08.2018 от адв. Симеонова

1 Отговори

имоти Здравей те! Въпроса ми е следния?След като преди 4мес.баща ми почина наследници станах ме ,майка ми половината от апартамента и по една осма на мен,брат... Последен отговор - 7.09.2018 от адвокат Димитър Петков

1 Отговори

Продажба на наследнически гори Наследническата ни гора е продадена с пълномощно издадено от секретарката на кметството и заверено от заверено от същите . Пълномощното е издадено на... Последен отговор - 17.09.2018 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

Продажба на наследнически гори Наследническата ни гора е продадена с пълномощно издадено от секретарката на кметството и заверено от същите . Пълномощното е издадено на името на... Последен отговор - 17.09.2018 от адвокат Милена Миткова

1 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив