Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Стара къща с двор гр. Куклен, облaст Пловдив

12.08.2011 - Продажба на имот - 3 Отговори     (0)

На каква цена бих могла да продам стара къща с чардак РЗП 100 м2 гредоред /изградена от камък/, подлежаща на основен ремонт с гараж и двор 600 м2 с лозе, асми и овощни дървета? Имотът се намира в центъра на населеното място, има ток, вода, канализация.

									Костова

Костова

Отговори (3)   

											Младен Садинов

Младен Садинов

15.08.2011

Отговор: Здравейте г-жо Костова,
Много често се задава подобен въпрос - колко струва един имот? Въпрос, чийто отговор така, само по едно кратко описание, е невъзможен. Обърнете се към колеги, които продават имоти в района и имат добра представа за пазара. Те биха могли да Ви бъдат полезни.
Успех!За повече информация: http://www.apbg.eu | За контакти

											vencislav iosifov

vencislav iosifov

15.08.2011

Отговор: ЗДР ЦЕНАТА НА ИМОТА МОЖЕ ДА СЕ ДОГОВОРИ НО ВСИЧКО Е ВЪПРОС НА ТЪРСЕНЕ НА ПОДХОДЯЩ КУПУВАЧ .НАПРАВЕТЕ СНИМКИ НА КЪЩАТА И ОПИШЕТЕ ВСИЧКИ ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА .УСПЕХ.


За контакти

											petar raichev

petar raichev

17.08.2011

Отговор: Здравейте.

Всичко зависи от моментното състояние на пазара, търсене и предлагане, както и от състоянието и местоположението на вашия имот !

Един имот може да струва 2 и 200 зависи дали има купувач да даде тазе цена и дали ще оцени имота и ще види неговия потенциял или обратното.

Прави са колегите, че е добре да се консултирате с брокери от района те ще са запознати с имотите в района и техните актуални продажбени цени.

Другото което сама може да направите е да видите на каква цена са обявени подобни имоти във вашето населено място примерно в най-популярните сайтове за имоти в България като: www.imot.bg www.imoti.net www.imoti.info www.bulgarian-offers.com и др.

Като имайте в предвид, че обявените цени са офертни обикновено имотите реално се продават на по-ниска цена средно около 15 до 50 %.Всичко е на пазарлък в момента !

Цената също зависи от транспорта, инфраструктурата , поминака (дали е туристическа дестинация или други специфични харектеристики за района),климата,населението (в села с цигани и обезлюдяващи се обикновенно не се инвестира),престъпност, е ли предпочитана дестинация (СПА-мин.извори,ски,туризъм,лов,риболов,реки,язовири), дали има каналицазия (или са на септични ями),близост до големи градове или туристически центрове,бъдещи изграждащи се проекти от нац. значение в близост, данъци и мн. др.

Наличието на някои от тези фактори биха могли да мотивират бъдещи купувачи да купят вашия имот като припознаят в него голям потенциял или обратното.

Важно е също и да го презентирате добре да изтъкнете всички негови предимства и приемущества дори и когато няма такива.


Вашето питане е много общо, все едно аз да пусна тема :-"колко струва немски автомобил среден клас с газова уредба...?!?! "

Еми може да стува от 150 лв. зо 150 000 лв....!!!

Успех :-)За контакти

Популярни въпроси - Продажба на имот

Виж всички въпроси

Прекратяване Пожизнено право на ползване Здравейте, важи ли погасяването на ползването, ако не е упражнено след 5 години, ако става въпрос за пожизнено такова? Ако да по съдебен път ли се изисква... Последен отговор - 17.04.2018 от адв.Галина Чанкова

3 Отговори

Агенция ОАНИТ АВОР копира моя лична обява за продажба на мой собствен имот и я... Ако това общество на брокери и агенции не работи за усъвършенствуването на имотния пазар, доверието към тях ще се срине още повече. В много държави има... Последен отговор - 17.04.2018 от Кристина Найденова

2 Отговори

Продажба наследствен имот Предстой ни продажба на наследствен имот с наследници аз и майка ми.На мое име имам необслужвани кредити,без залози,гаранти и тн.Възможно ли е да... Последен отговор - 13.04.2018 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

Продажба наследствен имот Ще продаваме наследствен имот с наследници аз и моята майка.На мое име имам необслужвани и забавени кредити(внасям постоянно по малко на колектирски... Последен отговор - 13.04.2018 от адвокат Милена Миткова

1 Отговори

Продажба на 5/6 от наследствен апартамент Здравейте!Надявам се да ми бъдете полезен с професионалните си съвети!Притежавам 5/6от наследствен апартамент.Получих добра оферта за продажбата... Последен отговор - 23.04.2018 от Адвокат Николина Митова

1 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив