Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

получаване на рента

15.08.2016 - Правни казуси - 1 Отговори     (0)

Моля,да ми бъде разяснено какви права имам относно получаването на рента за2016годот земеделска кооперация с която имахме сключен договор.Месец февруари продадох идеаната си част .Сега кооперацията отказва да изплати рентата не само на мен но и на останалите съсобственици които не са продавали и тяхния дял все още го обработва кооперацията.

									иванка маркова

иванка маркова

Отговори (1)   

											Адвокат Николина Митова

Адвокат Николина Митова

16.08.2016

Отговор: При сключен договор за аренда кооперацията следва да заплати рента на собствениците на земеделската земя - на съсобствениците, които не са продали своите идеални части и на Вас за периода до датата на продажбата. В противен случай дължи уговорените в договора лихви или неустойки за забавено плащане.


За контакти

Популярни въпроси - Правни казуси

Виж всички въпроси

Трудов стаж и клас прослужено време Здравейте! Оказва се,че в една администрация служител с 1 година стаж и служител с 30 години стаж и с по-висока квалификация на еднакви длъжности са с... Последен отговор - 28.01.2023 от адв.Галина Чанкова

2 Отговори

Сутеренна стая Имам сутеренна стая ,която по нотариален акт е избено помещение.Към нея съм изградил баня с тоалетна.Общо 4 са съкооператорите в сградата.Как мога да си... Последен отговор - 25.01.2023 от адвокат Милена Миткова

2 Отговори

Клас прослужено време в администрация Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Заплата и клас прослужено време Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Заплата и професионален опит Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив