Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Използване на гараж за ателие

01.08.2014 - Други - 2 Отговори     (0)

1. Притежавам гараж в имот с къща, като вратата на гаража е с излаз към тротоар. Възможно ли е да използвам гаража като ателие/"офис" за лични нужди (няма да бъде отдавам под наем и т.н.) без смяна на статута и др. разрешителни?

2. Необходими ли са разрешителни за поставяне на конструкция, върху която да се намира рекламно пано/билборд, на стената на гаража, която се намира вътре в имота?

3. Необходими ли са разрешителни за поставяне на конструкция/конструкции (2 броя), върху която да се намира рекламно пано/билборд, на стената на гаража, която се намира на границата на имота и евентуално тези конструкции биха били извън имота с определни сантиметри?

									Стефан

Стефан

Отговори (2)   

											инж. Петър Петров

инж. Петър Петров

09.09.2014

Отговор: По т.1 - когато използвате гаража за лични нужди и не извършвате търговска дейност не е необходим промяна на статута.
По т.2 - да
По т.3 - да
Успех!За повече информация: http://aivimoti.com | За контакти

											Alex

Alex

22.09.2017

Отговор: Здравейте гаража можете да си го ползвате за абсолютно всичко, ако не притеснявате съседите си с шум и т.н.. Никъде няма дефиниция що е това нещо гараж и какво трябва да има вътре ! никъде не пише ,че трябва да има кола, а не може да има легло например. единствено не може да се сменя предназначението му, ама на вас и защо ви трябва да го правите ?!


За контакти

Популярни въпроси - Други

Виж всички въпроси

право на ползване Уважаеми господа, Къде и какво да подам, за да получа нотариалния акт, в който съм ползвател? Т.е. как мога да разбера какви имоти притежавам с право на... Последен отговор - 14.10.2023 от адв.Галина Чанкова

2 Отговори

Регистриране на наемател по настоящ адрес. Синът ми е собственик на апартамент в София, но много често е извън България. Имам пълномощно да го представлявам и заявявам всякакви услуги свързани... Последен отговор - 29.10.2023 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

Общинско жилище Здравейте, наематели сме на общинско жилище със синът ми от 15г. След смъртта на майка ми, съм наследник на една четвърт от селска къща с четири стаи без... Последен отговор - 7.03.2024 от Адвокат Николина Митова

1 Отговори

Имате проблем с ... Задайте въпроса си тук! Последен отговор - от

0 Отговори

Общинско жилище, право на ползване Здравейте, наематели сме на общинско жилище със синът ми от 15г. След смъртта на майка ми, съм наследник на една четвърт от селска къща с четири стаи без... Последен отговор - от

0 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив