Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Кога труда на брокера ще започне да се уважава

12.03.2012 - Други - 8 Отговори     (0)

Колеги писна ми от безплатни консултации и клиентите да се правят на малки и глупави и да виждаш от километър, че искат да те изполват.

									Миланова

Миланова Брокер
Бургас

Отговори (8)   

											Ивелин Косев

Ивелин Косев

12.03.2012

Отговор: Колежке, въпрос на манталитет, както казваш, че от километър си личат използвачите, ами по същия начин ги пращай на километър от теб. Напълно те разбирам за какво говориш, наглостта няма край, всеки вече е специалист по всичко и разбира от всичко. Трябва сами да си отсяваме клиентите, с които да работим, защото много от тарикатите са на принципа ако мине номера, дай да се пробвам пък може и да ударя далаверата... Те си намират майстора, я на ялов имот ще попаднат с тежести, или с измамник собственик, все някъде ще си го получат... хора които не оценяват това, което се опитваш да направиш в техен интерес обикновен се нанизват на най-голямата измама!!!


За повече информация: http://www.balinovinvest.com | За контакти

											Кристина Найденова

Кристина Найденова

13.03.2012

Отговор: Не позволявайте на никого да ви използва. Нашият труд е ценен. Ако вие не го цените и другите няма да го ценят.


За контакти

											dani

dani

13.03.2012

Отговор: Като си цените толкова много труда ще ви разкажа една лична история свързана с брокерка, която е некоректна. Става вьпрос за следното: преди 6 години купувам имот в София и след като реших да го продам се оказа, че сьм пила една студена вода имало още един собственик, който бил безследно изчезнал, но никой това не ми го каза и сега разбрах, че брокерката и нотариуската са се сработили и хей така са си презскочили закона, за да сключат сделка и да си приберат процентите. Така или иначе аз ще си оправя нещата чрез сьд, но на БРОКЕР ДОКАТО СЬМ ЖИВА 1 ЛЕВ НЯМА ДА ДАМ, защото нямат образование и статус да извьршват сделки. Не всички, но 90 % от тях са супер мошенници,та ако някой го интересува коя е фирмата за недвижими имоти и нотариуската мошеннички мога да напиша имената в по-кьсен етап, дори ще заведа села срещу тях за ИЗМАМА, която са извьршили!!!
С уважение д-р ХристоваЗа повече информация: http://www.maikvet.com | За контакти

											Виолета Петкова

Виолета Петкова

13.03.2012

Отговор: Здравейте, кратък отговор е когато имаме закон за дейността свързан с нашите задължения и права, както и с носенето на отговорност от наша страна за извършването на сделки с имоти.


За повече информация: http://www.spi.imoti.net | За контакти

											dani

dani

13.03.2012

Отговор: Та брокерката се казва Василка Захариева от фирма за недвижими имити ЕФИСЕЛ намираща се на ул. Любен Каравелов, гр. София все пак внимавайте с тези така наречени БРОКЕРИ!!!


За повече информация: http://www.maikvet.com | За контакти

											Кристина Найденова

Кристина Найденова

14.03.2012

Отговор: По повод написаното от Dani. Пишете, че са минали 6 години от изповядването на сделката, а вие все още не сте се оплакали за измама и не сте си потърсили правата по законния ред. Напишете името на нотариуса и адреса на имота, за който става въпрос. Наистина ли са ви измамили или си търсите повод да не плащате за ползваните от вас брокерски услуги.
Наистина нашата дейност, все още, не е регламентирана, но се надявам това да се промени в най-скоро време.За повече информация: http://www.agencyevina.com | За контакти

											dani

dani

14.03.2012

Отговор: Защото разбрах точно преди един месец, когато исках да продам имота как са ме завартяли и сега започнах да си гоня нещата. Имам нотариален акт, имам всички документи за собственост, но са забравили да ми споменат, че има още един човек, който се води безследно изчезнал още през 1995 година, но няма изваден смъртен акт. Ако ми бяха казали това нямаше никога да купя имота, та това измама ли е или не?


За повече информация: http://www.maikvet.com | За контакти

											Дарина Задурян

Дарина Задурян

14.03.2012

Отговор: Моят отговор на въпроса в темата е: когато брокерите в по-голямата си част станат наистина знаещи и коректни професионалисти. Съгласна съм, че закон за нашата дейност ще е много полезен за постигане на това.
Колежке Миланова, безплатните консултации са личен избор - ако Ви носят душевен дискомфорт - не ги давайте! Със сигурност усещането да те използват не е от най-приятните.
Вие лично смятате ли, че сте добър, знаещ и коректен професионалист? Ако сте, няма причина да не уважават труда Ви.
А обобщаването в нашия случай не е в наша полза - за съжаление доста хора като включилата се тук Дани имат своите основания да не уважават професията ни (игнорирам факта, че дамата копи-пейства поста си, сигурно е сърдита на цялото ни съсловие без изключение).За контакти

Популярни въпроси - Други

Виж всички въпроси

Наследствен имот без документи. Здравейте! Наследник съм /един от трима/ на имот /къща с двор/, за който нямаме нотариален акт. Възможно ли е, аз като единствен от тримата, който се е... Последен отговор - 3.10.2018 от Адвокат Николина Митова

4 Отговори

дарен имот Здравейте, миналата година бях дарена от майка си с имот. Има ли форма, било то анекс към дарението или декларация от дарителя, че освен мен дарява и друг. Последен отговор - 2.10.2018 от адв.Галина Чанкова

2 Отговори

Дарение Имам дарен имот от баща ми.Тои почина.Може ли маика ми да развали дарението Последен отговор - 2.10.2018 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори

дарение Здравеите Имам дарен имот от баща ми със съгласието на маика ми от 1990г. Баща ми почина Дарението е без условие.Интересува ме може ли сега маика ми да... Последен отговор - 2.10.2018 от Адвокат Николина Митова

1 Отговори

полиция на 23.09.2018 подадох сигнал на тел 112. Озова се автопатрул на рпу балчик. Без да ми се представят още с идването ми поискаха лична карта. На портата на дома... Последен отговор - 12.10.2018 от адв.Галина Чанкова

1 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив