Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Продажба но имот

17.08.2011 - Продажба на имот - 2 Отговори     (0)

Здравейте.

Позволих си да изтрия въпроса си.
Смятам че той не е полезен и интересен на хората в този форум !

Със здраве :-)

									Velizar

Velizar Друго

Отговори (2)    Коментара (1)

											инж. Петър Петров

инж. Петър Петров

17.08.2011

Отговор: Здравей M.M.S,
Бизнес сграда за 1 500 000 евро не се продава и купува на такива форуми, каквито си избрал. Тук не можеш да намериш инвеститори за такива суми. Добрият брокер може да ти направи сделката, но клиенти за милиони евро не се намират по форумите. Все пак успех в начинанието. Ако аз имах 1 500 000 евро щях да си построя бизнес сграда, а не да я купувам наготово и печалбата ще ми е двойна. Постави се от страна на купувача и виж логиката в тази сделка.За контакти

											Velizar

Velizar

17.08.2011

Коментар: Здравейте Петър Петров,

аз не продавам сградата във форума, а търся добър агент с нужните качества и контакти.

Благодаря за пожеланията, а цената се определя от много фактори включително местоположение,потенциал,функционалност,бизнеса които се генерира от имота и възвращаемост на инвестицията и мн. др.А и в момента на пазара на имоти цената винаги търпи коментар, понякога и доста серизен.

Успе и на вас :-)За повече информация: http://http://www.bgbusiness.ru/bg/offers/view/2/202/ | За контакти

											petar raichev

petar raichev

18.08.2011

Отговор: MSM не ти рабити линка !

То и без пари да я пуснеш пак ще и намерят косур и ще извадят от 100 краденеца вода да ти обесняват как могат по на далавера да станат собственици на подобен имот :-)

Сега сериозно.Може а да си построите сграда може и 3 такива да си построите, но всичко зависи от местоположението.
Виждам че в сградата има увеселителни заведения.Постройте такава сграда на забутано място без инфраструктура и пак ще си говорим.
Търново е добра туристическа дестинация да не кажа една от най-добрите целогодишни такива и туризмът е от основните отрасли.
Ако сградата е на централно място с голям поток от туристи с изглед към крeпоста "Царевец" и тн.

Как може да съдите за цената на една сграда без да сте я видели и без да знаете нейното местоположение,състояние и потенциал ?

Средната цена на имотите в централната част на Велико Търново от imot.bg e 1191 евро на м2 за търговски площи,магазини и заведения.

На МСМ сградата излиза 698 евро преди коментара според мен си е нормална цена като отправна точка.Той ако ще я продава на себестойност без печалба какъв е смисъла да я строи и да я продава.В крайна сметка всички работим за пари каквото и да говорите.
Да не говорим че сигурно и парцелите в ценралната градска част са сигурно по 200-300 евро за м2 ако изобщо има такива свободни и подходящи за строеж на големи сгради.Все пак Велико Търново е стар град и с тесни улици.

Смело напред колега и ако не си на зор под 600 евро за м2 недей да падаш каквото и да ти говорят.Те гаражите сигурно са на тази цена, който иска да си купи имот за 300 евро на м2 да си потърси панелна гарсониера в краен квартал :-)

Със здраве !За контакти

Популярни въпроси - Продажба на имот

Виж всички въпроси

продажба на наследствен апартамент наследяваме апартамент от леля и калеко които са бездетни. Калеко ми почина преди 22 години, леля ми 2017. Леля ми има дама братя които са починали, ние... Последен отговор - 14.07.2018 от адв. Симеонова

4 Отговори

Къща на общинска земя Здравейте, Наследник съм на къща, която е на общинска земя и пише с отстъпено право на строеж. На тази земя има две отделни къщи с общ двор, другата къща... Последен отговор - 24.07.2018 от Адвокат Николина Митова

3 Отговори

продажба на автомобил с българска регистрация в Италия Здравейте, моля Ви за информация за процедурата, която да се следва при продажба на автомобил с Български регистрационни номера (София) в Италия.... Последен отговор - 8.07.2018 от адв.Галина Чанкова

2 Отговори

продажба на имот здравейте искаме да продадем етаж от къща до вчера имота беше в дело за делба вече има решение което не подлежи на обжалване и от двете страни за етажа... Последен отговор - 1.07.2018 от адв.Галина Чанкова

2 Отговори

Продажба на апартамент с възбрана на чужда идеална част земя Задайте въпроса си тук!Добър ден. При подготовка на документи за продажба на апартамент, установихме че НАП е наложило възбрана на съседен апартамент... Последен отговор - 7.07.2018 от адвокат Димитър Петков

1 Отговори
Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив