Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Коментари на отговори - личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

Мариела

235
точки

 

114
кредити

Отговори: 0 Съвети: 0 Посещения:3098
Въпроси: 3 Публикации: 0 Коментари: 0
Включи се към моята мрежа: https://ceb.bg/index/register/inv/3763 - Линк за покана
Коментари на отговори: 2
Каско
Имам застраховка каско и ме удариха пред блока през нощта. Направих всичко, каквото трябва, но Булинс отказаха да ми покрият щетата, тъй като, според тях, не е на паркинг, а в движение. В случая законодателството не предвижда никакъв арбитраж. Жалбата се подава пак до Булинс и те пак отказват да покрият щетата ми. След това подадох жалба до КФН, но и там не могат да направят нещо кой знае какво, освен да глобят фирмата за нещо. Адвокат, който се занимава с такива случаи пък ми отказа да води дело, защото не си струвало за щета от 500-600 лева да се занимава толкова време. Каза ми, че води само за щети от по няколко хиляди. Всичко ли е изгубено за мен? Междувременно продължавам да съм клиент на Булинс, но имам чувството, че парите ми отиват на вятъра.
Раздел:

Застраховане

Населено място:

София

Зададен на: 25.03.2014
 

Коментар на Мариела: Живея в София, но адвокат, който е доста опитен със застрахователите, ми отказва. Как да водя дело, като адвокатите ми отказват? Той ми казва, че това дело ще се проточи, а като чу името на Булинс, още по-зле стана. Каза ми още, че хонорарът му няма да е оправдан. И изходът изобщо не е известен.

Дата на коментара: 26.04.2014  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Мазе
Преди дни разбрах, че една жена, която изобщо няма мазе по нотариален акт, се е нанесла в моето мазе, а аз по грешка съм в чуждо мазе, тъй като се водех от стари планове на сградата. Не сме в добри отношения с въпросната жена, която е обсебила мазето ни с ясното съзнание, че посяга на чуждо, тъй като семейството й притежава всички планове и знае кое на кого е. Опитах се да изпратя покана по куриер за освобождаване на мазето, но, виждайки, че отгоре пише "покана за освобождаване на мазе № 2", тя е отказала да я получи. Подадох жалба и в полицията - там хич не ме посъветваха да разбивам и да описвам чуждия багаж със свидетели, тъй като щели да ме обвинят в самоуправство. Знам, че има закон за 10-годишно владеене по давност. Притеснен съм и бързам да реша въпроса, тъй като 10-те години са минали. Как да го реша?
Раздел:

Правни казуси

Населено място:

София

Зададен на: 25.03.2014
 

Коментар на Мариела: Отговорихте ми да й искам наем, но аз си искам мазето, за да си сложа вещите там и да освободя чуждото. Тя няма мазе в сградата, а има два тавана, които също се водят сервизни към жилището й. Обсебила го е с ясното съзнание, че взима чуждо, защото няма мазе в нотариалния си акт. В някои коментари прочетох, че и мазе се придобива по давност. Моля помогнете как да продължа по-нататък.

Дата на коментара: 26.04.2014  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси

Тагове

булинс

  

работилницата

  

мазе

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив