Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дадени отговори - личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

Жанет Георгиева

228
точки

110
кредити

Отговори: 3 Съвети: 0 Посещения:1953
Въпроси: 1 Публикации: 0 Коментари: 0
Включи се към моята мрежа: https://ceb.bg/index/register/inv/1905 - Линк за покана
Дадени отговори: 3
h
aaa
Раздел:

Други

Населено място:

София

Зададен на: 25.06.2012 Последен отговор: 16.07.2012
 

Отговор на Жанет Георгиева : Колега Петков,толкова млад,а толкова агресивен.И тонът Ви ли е политика на фирмата или сте просто така възпитан?Слагате под един знаменател всички ,като ги и етикирате. Законът за брокерите едва ли ще реши този казус.Като има перфектен закон за тютюна и тютюневите изделия какво?Факт ли е ,че 20 % го заобикалят?Може да се регламентират правила.но контролирането им пак ще убягва.По-важно е да се сертифицират упражняващите дейността и тогава колега Петков ,може да е окаже ,че някои домашни или улични брокери ще са по-компетентни от Вас.Малките фирми ЕТ от зората на недвижимите имоти,които не са спонсорирани от разни структури,не могат да си позволят лъскави офиси.луксозни возила,безброй служители нерядко са изключителни специалисти в бранша.Ситуацията в страната ги принуждава да работят с такъв статус.Коректност,перфекционизъм и др,са лични качества,те не се получават с назначението в просперираща фирма.Ако някой няма финансовите средства да поддържа имидж,но може да докаже своите знания и умения пред съответния орган,защо да не му се даде правото да практикува без да с слага в графата "шлака от идиоти"?Ако той е способен брокер и печели доверието на клиентите си трябва да намери мястото си и гореспоменатия проектозакон трябва да предвиди именно тази опция.

Дата на отговора: 02.07.2012  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
Процедура при продажба на имот.
Здравейте, живея в чужбина и агенция намери купувач на жилището ми. Изпратих пълномощно на агенцията да извади всички необходими документи и скоро пристигам за сделката. Притеснява ме, че купувачът иска първо при нотариус, след това плащане в банката. Агенцията твърди, че това е нормална процедура, но на мен ми се иска обратното - първо в банката и после при нотариус. Имам ли повод за безпокойство и може ли първо в банката, и после при нотариус?
Раздел:

Продажба на имот

Населено място:

Перник

Зададен на: 28.06.2012 Последен отговор: 02.07.2012
 

Отговор на Жанет Георгиева : Ами ако след банката Вие драснете :)))

Дата на отговора: 02.07.2012  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
Ще разрушат ли този строеж?
Задайте въпроса си тук! Моля ви за съвет. През 1995г. баща ми започва строителство на еднофамилна жилищна сграда, като преди това получава виза и има одобрени проекти, които са спазени. Архитекта се грижи за документацията, над строителството има надзор. През 1997г. баща ми се разболява тежко, същата година и прекратява строителството. Никъде не е уведомил, че замразява нещата и сградата до ден днешен е в този вид. Тази седмица поискахме да получим разрешението за строеж, но от общината ни казаха, че няма такова, той също не си спомня. Открих и архитекта, казва че не знае, дали сме подавали молба за разрешително. Какво ще се случи сега, дори се страхувам да попитам. Ходих в кадастъра, къщата е заснета, съществува, но въпреки това е незаконна.Не е подавана информация за етапите на строителството. Какво да правя, изчетох, че след 2004, не можеш да узакониш нищо. Одобрените и спазени проекти, също и визата, биха ли ми помогнали да я узаконя. Ще я съборят ли? С кого да се посъветвам?
Раздел:

Строителство

Зададен на: 27.06.2012 Последен отговор: 14.08.2012
 

Отговор на Жанет Георгиева : Да,строителен надзор е по-точния консултант преди общината.Ще Ви проверят документацията и уведомят за възможностите.Права сте да си проучите оттук оттам всичко преди да идете на вълка в устата.

Дата на отговора: 02.07.2012  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив