Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

danevstroi

103
точки

 

100
кредити

Отговори: 0 Съвети: 0 Посещения:60
Въпроси: 0 Публикации: 0 Коментари: 0
Website: http://www.danevstroi.bg/bg/
Фирма: Данев Строй ЕООД
Включи се към моята мрежа: https://ceb.bg/index/register/inv/4052 - Линк за покана
За мен

Данев Строй Еоод е строителна фирма специализирана в строително ремонтните работи като полагане на гипсова мазилка, вароциментова мазилка, торкрет мазилка, подова циментова замазка, саморазливна замазка, топлоизолация, хидроизолация, машинно боядисване. Данев Строй Еоод е строителна фирма основа в София с управител Иван Данев. Разполага с висококвалифицирана работна ръка, майстори специализирали с Германия, собствени професионално монофазни и трифазни технически средства необходими за изпълнението на всеки зададен проект. Залагаме на качествени и докани материали и се стремим с всеки наш проект да се развиваме.

Професионален опит

Данев Строй Еоод е насочила своята фирмена полика към мотивиран персонал, непрекъснати инвестиции в технологични обновления, качествено извършване на всяка поставена задача в срок, гарантиран краен резултат и изграждане на дългосрочни партьорски отношения.

Специализиран в

Специализирани сме в полагането на всякакъв вид мазилка нанасяна с турбозол, подова циментова и саморазливна замазка, външна изолация и саниране на стари сгради, укрепване на стари сгради с торкрет, хидроизолация, шкурене с жираф, машинно боядисване с машини Грако и др.

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив