Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Сеп 7, 2019

Коментари: 1

МРРБ ще изработи нови правила за по-качествена поддръжка на сградния фонд. След обследването трябва да стане ясно дали в блока са бутани носещи стени, трегери или колони и дали има опасност от срутване при земетресение.

След изтичане на срока, кметът на общината може да възложи изготвянето на паспорт от името на етажната собственост и после да си вземе парите по съдебен път.

Затова експертите съветват домоуправителите да започнат да събират пари отрано. Според експерти, наличието на технически паспорт автоматично ще вдигне цената на имотите.

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

bunch Andrew Мар 14, 2024  

Добро утро на всички, знам, че все още е много рано, но това е толкова невероятно, бях жертва на онлайн инвестиционна измама, свързах се с REVENANT CYBER HACKE и те могат да възстановят откраднатите ми пари, току-що получих бакшиш за около $658 000 до моя адрес на портфейла, след като REVENANT CYBER HACKER свърши страхотна работа, наистина се случи всичко благодарение на REVENANT CYBER HACKER за страхотната им помощ и подкрепа Повече от щастлив съм, не мога да опиша колко съм щастлив Свържете се с тях на имейл: revenantcyberhacker@gmail.com Уебсайт: revenantcyberhacker.net Whatsapp: +1(208) 425-8584

Още публикации

Тагове

дали

  

паспорт

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив