Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Окт 29, 2013

Коментари: 1

Новини

Студентите знаят, че ще напуснат България и искат докато са тук да променят управлението на страната, където ще останат родителите им. 

ДА, родителите им не успяха да цивилизоват България и ще платят за страха си като гледат децата и внуците си само по Skype.
Децата ни окупираха СУ след предателството наречено Мораториум за забрана на европейци да купуват земя. Те няма да могат да спят спокойно в чужбина ако оставят родителите си на милостта на популисти, които помагат на хиляди мюсюлмани да нахлуят в България няколко месеца преди да изтече забраната европейци да купуват българска земя.
 

Окупацията на ректората на Софийския университет продължава и днес, 26 октомври
 Окупация на ректората на Софийския университет | Фотограф: Анелия Николова

Защо Скандалът с мораториума за забрана на европейци да купуват земя даде старт на окупация на университети ?
Младите българи разбраха, че качеството на живот зависи от тях самите, а не от партиите  майки. Ако искат да живеят като бели хора трябва да напуснат родината. Тук популистите ще изземват доходите им и ще ги дават на неуки хора, които ще се размножават на всеки 12-15 години.
Бежанците са тук за да държат далече от земите ни европейците.

Вече на всеки разумен българин е ясно, че днешните политици - популисти похарчиха милиони за АЕЦ Белене, вместо да построят висока и здрава стена, която да ни пази от хора с различна ценностна система. Бежанците са тук за да плашат европейците така, както циганите плашат цивилизованите хора.

Децата ни разбират, че след няколко години, когато завършат образованието си и заминат в Европа тук ще има Х0 000 мюсюлмани от Северна Африка и Близкия Изток, които ще обработват български земи. Арабите ще бъдат поканени от фирмите, които са закупили земеделски земи и ще живеят законно в България. Произведената храна ще бъде изнасяна и ще служи за храна в Бежанските лагери м чужбина. Земевладелците няма да плащат данъци в България, няма да осигуряват работниците си и българите ще плащат и за циганите, и за арабите. Децата на земеделските работници – араби ще учат безплатно в България и ще заминат да работят и да плащат данъци в чужбина.
Това е причината популистите да мълчат, че фирми са купили повече от 1 000 000 000 декара българска земеделска земя. Никой не знае колко Х00 000 декара земеделска земя се управляват с Генерално пълномощно. Стотиците хиляди декари земеделска земя „закупени” с Генерално пълномощно не влизат в статистиката и остават скрити от анализаторите.

Популистите са преценили, че колкото по-бедни са българите, толкова по-лесно ще се управлява територията. Неуките българи мечтаят за европейски помощи и пенсии, с които и те да поживеят с манекенки. Лесно се управляват хора, които разбират, че единственият им шанс за размножение е да ограбват труда на работещите.
Популизмът е сигнал, който призовава неуките хора към бой на живот и смърт. Популизмът е опасен не защо облъчва неуките хора с лъжливи обещания, а защото отвращава младите хора и ги гони от родината.
Студентите са последната надежда на работещите българи.
Ако и те се уплашат и се провалят това ще е краят и на Тази, и на Другата България…

 

Афганистанци, алжирци, палестинци, кюрди, сирийци или други араби ще купят подобни къщи и зад високите огради ще живеят стотици мюсюлмани, които ще отглеждат храни на земя, купена от спонсорирани от водачите им фирми...
Тези групи ще избират подходящи масиви с достатъчно вода, ветрогенератори ще задоволяват нуждите им от ток, слънчеви батерии ще отопляват жилищата на лидерите...


ЗАЩО разрешаваме на групи от Северна Африка и близкия Изток да купуват българска земя, а не разрешаваме на европейци- християни ?
 

Снимки и коментари: Владимир Йосифов, BriagNews

 

Владимир Йосифов
 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Студентите искат Оставка на всички популисти.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив