Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Мар 14, 2012

Всеки от нас мечтае за щастие, семеен уют и хубав дом, който да бъде негова собственост. Апартамент в ново строителство или къща с камина, двор и веранда. Изборът по сбъдването на една такава мечта е лесeн, но изпълнението не е никак проста задача. Вложените средства в сегашно време ще внесат сигурност в бъдеще.                      

 Решението за покупката на семейно жилище трябва да бъде съобразено с редица показатели. На съществено значение е стратегическото разположение и безопасността на района, на какво разстояние е от центъра на града и дали има удобен транспорт за придвижване. Следващо по важност е наличието на детска градина и училище в квартала, ако стe семейни.                                                                                                 

  Следващата важна стъпка, която не бива да бъде пренебрегвана е видът на строителството и годината на построяване. Съветът, който мога да ви дам при избора е да се спирате на тухлените и едропанелни жилища. Тяхната надеждност и устойчивост във времето е много по-голяма. Те са построени по високи стандарти за енергийна ефективност. При избор на апартамент с южно изложение, ще имате възможност да се радвате на повече слънчеви лъчи през цялата година.                                                                  

Ако имате достатъчно средства и сте решили вашият нов дом да бъде къща, тогава изберете местност в близост до града. Така ще избегнете постоянния стрес от забързаното ежедневие и мръсния въздух. Отделете си малко повече бюджет за слънчеви колектори, които ще допринесат за доза лукс, много приятни емоции и спестени пари.                                                                                  

Друго атрактивно предложение са сглобяемите къщи, които са бързоразвиваща се индустрия в чужбина, но за щастие вече и у нас. Те изцяло спестяват разходите за отопление, които нарастват с небивало темпо и в същото време съчетават висок архитектурен дизайн, удобство, стил и комфорт. Тази инвестиция е най-добрата засега на пазара за недвижими имущества.                                             

На каквото и решение да се спрете, каквото и жилище да предпочетете не забравяйте, че това са вашите вложени средства. Не правете компромис с едно от най-важните и необходими неща в живота ви, за да не съжалявате в бъдеще. Създайте си приоритети и ги следвайте! Ако не можете да се справите сами, обърнете се към специалистите по недвижими имоти. Те с удоволствие ще ви изслушат и дадат компетентни съвети в този важен за вас момент, за да вземете най-правилния избор.

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив