Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Авг 5, 2013

Сватба под водата е най-новият хит сред младите по родното Черноморие. Годеникът поставя на любимата пръстен, влюбените се целуват, прегръщат, отваря се шампанско. И всичко това на няколко метра под водата, сред приказна атмосфера. Под водата влиза и фотограф, който запечатва най-веселите моменти от партито.

Всъщност церемонията няма статут на официален брак. Преди нея или след нея младоженците са сключили или сключват граждански брак, а подводната сватба е атракция, която е неповторим, нетрадиционен и запомнящ се момент. Освен младоженците на нея могат да присъстват и гости, стига да са ентусиасти да се гмурнат под водата. Подводната сватба преминава под зоркото око на водолази, които предварително обучават младоженците.

Водолазите в Слънчев бряг разказват и че вече два пъти са организирали предложения за брак на два метра под водата. За този месец пък вече има и заявка за подводен рожден ден. Отсега се знае, че гостите ще са около 30, но едва половината от тях са се престрашили да вдигнат наздравица с рожденика под водата. Останалата част от компанията ще подготви партито на брега.

Цената на нетрадиционните празненства варира според броя на гостите, но една сватбена церемония е около 200 лв.


Източник: www.ekipnews.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив