Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Интервюта

Добави коментар

Апр 13, 2011

 

Стилиян Ангелов се занимава с недвижими имоти от скоро, но е сред хората с най-голямо желание за помощ на потребителите с нужди и въпроси около недвижимите имоти. Той е човекът с най-активно присъствие в ceb.bg до момента. Ето и няколко факта за него.
 
- От колко време се занимавате с недвижими имоти?
- С недвижими имоти се занимавам официално от тази година, но се уча от преди това. Имам по-голям брат, който има агенция за недвижими имоти. Мога да кажа, че той е първият ми учител. 
 
- Той ли ви насочи към това и защо избрахте професията консултант/брокер?
- Да, но не само заради това избрах професията брокер. Преди време имах няколко имота за продан. Срещнах се с няколко брокери и очаквах да ми помогнат при сделката. Вместо това те започваха да изтъкван недостатъците на другите и пропуските в работата им, което ме разочарова. Реших сам да се заема и осъществих сделките. Така се започна...
 
- Какви са плюсовете и минусите на професията в България?
- Както вече казах не ми хареса отношението, което имат някои брокери към професията и колегите си. Плюсовете са, че помагаме на хората.
 
- Коя част от работата на брокера харесвате най-много? С какво се занимавате вие самият?
- Нямам особен опит в професията и се консултирам с адвокат. Основната ми работа във фирмата е реклама на имотите и оформлението й за интернет.
 
- Вие сте най-активният ни участник до месец март...
- Да, искам да помогна на хората, с това което съм научил досега. Има нуждаещи се от нашите съвети и се стремя да им помагам. Участвам заради това, а не заради награди или нещо друго. Нека ги получават брокери с натрупан опит. Аз все още се уча, благодарение на вашия сайт!
 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив