Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Яну 25, 2012

Ще затвори ли врати City Center Sofia, след като преди няколко месеца остана и без кино? Този въпрос става все по-актуален, след като наематели са получили предизвестия за прекратяване на договорите им, тъй като предстояло затваря на първия търговски център у нас.

 

"Не е вярно, това са само слухове", заяви пред „24 часа” Христо Иванов, представител на управляващото дружество AIG/Lincoln. Той допълни, че има напуснали търговци, но и нови такива, които наемат търговски помещения. Незаетите площи към края на миналата година са 7%.

По отношение на кинозалите, на теория е възможно да останат празни, но от ръководството на мола се надяват до един-два месеца те да отворят врати, след като им бъде направен ремонт.

Информация за затварянето на първия открит в София търговски център имаше и през юли 2011 г., след като стана ясно, че приходите от наем намаляват, а разходите за поддръжка се увеличават. Слуховете за затваряне бяха в резултат на одиторски доклад, изготвен от „Ърнст & Янг”, в който се посочваше, че американският фонд „Хайтман”, собственик на CCS, изпитва затруднения да обслужва заем към „Уникредит банк Аустрия”.

 

www.fakti.bg

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Тагове

врати

  

месеца

  

първия

  

търговски

  

център

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив