Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Сеп 7, 2012

На пръв поглед връзката между едното и другото е доста далечна. При малко по-задълбочен анализ може да се стигне до извода, че секс туризмът влияе положително върху инвестициите в един от имотните сегменти, а именно хотелите. Ярък пример за това е остров Пукет. До края на годината там вложенията в хотелски комплекси се очаква да достигнат 260 млн. USD, изчисляват експерти.

„Предприемачите са привлечени от стабилната икономическа обстановка в региона”, коментират анализатори от консултантската компания Jones Lang LaSalle Hotels. Също така, притокът на туристи се е увеличил с 30% в сравнение с 2011 г. и за пръв път броят на азиатските посетители е по-малък от този на европейските.

За края на 2012 г. е планирано разширение на летището. По този начин ще могат да бъдат обслужвани два пъти повече пътници – до 12.5 млн. души за една година. Друг фактор, който води до повече инвестиции, е стабилизирането на политическата обстановка след изборите през миналата година. Това също доведе до ръст в продажбите на недвижими имоти.

източник: fakti.bg

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Тагове

пръв

  

края

  

обстановка

  

година

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив