Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Блогове

Добави коментар

Ное 6, 2013

Новини

През 1759-та година Волтер пише какво мисли за българите и днес всяко френско дете учи за страшните балканци.  Думите на Волтер са ползвани като оръжие 254 години…

Преди 24 години населението на България разруши Соц.иалната система и избра да живее чрез Преход в Пазарна икономика. Да, но не се разбра защо в Ялта Запада избра да приеме Гърция , а нас остави на СССР.  
Липсата на информация заблуди българите, че скоро ще станат европейци.
СДС и десните политици се насочиха към реституция и приватизация и не осъзнаха, че след това трябва да помагат на населението да се научи да живее в Пазарна среда.

Някои наричат това Национално предателство, а други просто Глупостта на неподходящите хора. Тези, които се занимаваха с дясна политика не осъзнаха, че Мафията има задача да изгони от политиката и малкият бизнес заможните и независими реститути. Така България се оказа с подготвени политици само в ляво и в етническия център.

Защо пиша това ?
Прочетох думите на Д-р Вълчев и се стреснах :
Valentin Valchev:
Искам да споделя един огромен проблем...който виси над България със страшна сила...това са страховити заболявания...които се смятат за ликвидирани в цивилизования Свят...но не и в Сирия!
Работя в Спешно Отделение Ямбол-всеки ден пристигат поне по 10 бежанци...за прегледи...за последната 1 седмица има 3 случая на хепатит А...
Но по страшното е че според СЗО...в Сирия има полиомиелит...
Ако в България се регистрират такива случаи...България ще бъде поставена под карантина...за 10 години...
д-р Валентин Вълчев
Vladimir Yosifov:
Здравейте д-р Вълчев, смятате ли, че има опасност за българският туризъм ?
Ако има опасност България да бъде поставена под карантина ще фалира туристическата индустрия !
Улиците на България ще се изпълнят с трупове на умрели от глад хора ...
Valentin Valchev:
Не говорим само за туризъм...това са изкоренени болести в цивилизования свят...благодарение на имунизациите...но не и в Сирия...
Там наистина се съобщава за такива случаи....Правилата са..., че ако се регистрират такива случаи...изолация...т.е.карантина...Разбирайте го както искате...
Vladimir Yosifov:
Д-р Вълчев, от няколко дни обмислям въпроси за риска, който поемаме с идващите през гората.
Според Вас защо никой не споменава думата туризъм ?
През 2013 - та година ИНДУСТРИЯТА туризъм създава над 15% от БВП на България . Карантината ще извади на улицата поне 500 000 българи заети в туризма . 

Трябва да е ясно защо всеки ден стотици минават през гората и застрашават
/ НЕ заплашват, а застрашават /  Българската икономика.

Преди 25-30 години е имало политици, които са знаели какво бъдеще очаква България и са обучавали хора. Оплюваната БКП е събирала кадри и ги е обучавала. С Указ 56 ги тренираха и когато дойде Промяната левите политици и безнесмени бяха готови да заемат местата си и да участват в оформяне на бъдещето.
Хората, които говорят за чували и куфарчета с пари не разбират, че парите дадоха на левите власт, а кадрите им дадоха бъдеще.
Ако дисидентите не бяха гледали с превъзходство хората, които работеха в Туризма, Търговията, Шир-Потребата, Земеделието щяха да имат кадри. Тези хора не можеха да пишат стихове и не знаеха кой е Кандински, но знаеха какво е пазарно поведение и имаха изградени трудови навици.

Студентите трябва да знаят, че хората от СДС преди 1989-та година гледаха с отвращение, когато говореха с управители на магазини и заведения.
Младите трябва да знаят, че БКП използва интелигентни сервитьори, управители, хотелиери и администратори за да овладеят Икономиката на България. Те, БКП, знаеха, че няма срамна работа и се нуждаят от Среден ешалон. Всеки, който не искаше да бъде зависим от ПолитКомисари се уреждаше / или плащаше / за да работи в туризма.  Те бяха свободни и затова интелигенцията ги мразеше. Завистта ражда омраза.
БКП не мразеше никой.
БКП управляваше с насилие, но насилието не идваше от Партията,
а от кретени – членове на партията и от циганите. Всеки разумен българин разбираше как е работи Системата и се пазеше и от кретени, и от … цигани. БКП даде на циганите сила като им даде право да търгуват свободно с контрабандни стоки и валута.
Да, циганите имаха частна собственост и правото да произвеждат и търгуват свободно. Дисидентите, а после и СДС не разбираха това, защото стояха гордо и високомерно далече от Истината. Циганите управляваха Затворите и корумпираха Съдебната система.

В началото на Прехода говорих с хора от СДС да ревизират тази практика. Показах с примери как циганите са използвани за да се управлява живота на останалите българи.
Хората, с които разговарях не успяха да намерят смелост и да признаят пазарното си невежество и забравиха, че са ме виждали.
СДС показа на българите, че няма да бъде тяхна опора като постави за кмет на София лицето Янчулев. Това беше ужасна, невероятно ужасна грешка. Тя показа на разумните, че трябва да бягат. За всеки българин, който можеше да види нещата 5-7-9-11 години напред стана ясно, че оставането му в България ще е глупава постъпка.
1 000 000 избиратели на СДС напуснаха България.
Отидоха да живеят като емигранти в държави, където политиците имат дългосрочни цели.
СДС се разпадна защото работещите в частния бизнес българи разбраха колко нефели са десните политици. Това е истината за комплексите на десните интелектуалци, които се приеха за политици.
Така 20 години левите и етническите центристи удържаха ниска цената на труда, а с парите изкупиха на безценица българската земя.
Няма престъпление. Може да е неморално, но е изпълнено със законни средства.
Преди няколко години Европа ни прие в ЕС.

Отново българските краткосрочни политици не си дадоха сметка какво е станало и защо.
Политици с дългосрочни интереси са знаели, че Гърция ще фалира и се е наложило да преговарят с Русия и Турция като отново предложат Имота - България "под наем".
Българските политици с краткосрочни интереси разрушиха границата ни с Турция и оставиха Имота България без охрана.
Същите политици построиха с парите на българският народ хотели и създадоха основата за туризъм. НО без да организират земеделие.
Или не са им разрешили, или не са знаели, че туризъм без земеделие е обречено на провал. Земеделие без охрана е обречено на провал.
Държава оставена без охрана е обречена на провал.
Туризъм без охрана е обречен на провал.


Няколко месеца преди да изтече срока на Забрана европейци да купуват земя ежедневно през гората навлизат хиляди бежанци - емигранти.
Българските политици са изненадани защото не са очаквали бежанци да дойдат в най-бедната страна на Европа. Българските краткосрочни политици не знаят, че държавата е имот, а политиците са само управители на този имот. Някои имоти имат ценна локация.
България има плодородна земя, добър климат и добра локация, което я прави желан имот.
Вместо да плащат на манекенки политиците ни трябваше да наемат специалисти имоти.

В България емигрантите носят и добро, и лошо. НИЕ ще изберем кое да бъде повече.
Ако разрешим на терористи да убиват туристи - ще стане страшно.
Ако Държавата не наложи ред и спазване на Закона ще стане страшно.
Ако българите не изберат и в ляво, и в етническият център, и в дясно хора искащи дългосрочна кариера в бизнеса - политика ще стане страшно.
Ако не интегрираме бързо хиляди работливи цигани ще стане страшно.

Дойде време разделно!!!
Или бързо ще приемем да живеем цивилизовано като европейци на тази добра земя, или ще ни принудят със сила !

Една от хипотезите за Дългосрочен план за България е, че бежанците идват тук за да уплашат туристите и да блокират туризма.
Ако това стане десетки хиляди българи ще останат без работа и ще бъдат наети да обработват закупените масиви земеделска земя, където ще произвеждат храни за лагерите за бежанци в Северна Африка и Близкия Изток.
Ако това е планът за дългосрочно развитие на България няма да са виновни тези, които го планират, а тези, които са го позволили.
Политиката е дългосрочен бизнес и не трябва да се избират за лидери хора, които са израснали близо до ТКЗС и не са преодоляли комплексите си…

Дали студентите разбират какво става ?
Не вярвам. Още са млади и нямат опит с дългосрочни проекти. Освен това не познават историята на цивилизациите и не разбират колко е важно да планираш живота на поколенията.
Дали политиците ни разбират какво трябва да направят ?
Не вярвам. Много са уплашени и нямат време да мислят за следващите поколения.
В България не се разбира, че политиците са само актьори от които се избират единици, достойни да бъдат обучавани като ръководители на дългосрочният бизнес – политика.
Според мен няма такива в дясното пространство и затова може би скоро ще садим картофи…

СТОП !
ИМА ВРЕМЕ .
Ако Президентът, Парламентът, Правителството, Синдикатите, Работодателите, Студентите, политиците с краткосрочни интереси, избиратели и данъкоплатци се обединят и накарат чиновниците да изградят ограда и спрат потока на бежанци през гората има надежда.
Има надежда ако рейнджърите поемат охраната на Границата ни.
МВР болница трябва да поеме здравеопазването на бежанците в лагерите.
Депутатите трябва НЕЗАБАВНО да криминализират отдаването под наем на Български имоти без договор и без обявяване на договорите.
Бежанците не трябва да наемат имоти в България ако нямат документи за самоличност !
ТЕЖКИ наказания трябва да пазят и Обществото, и емигрантите.

Българите се страхуват защото знаят, че съдиите ни не работят.
Емигрантите настъпват през гората защото знаят, че тук няма наказания и могат да участват във Дългосрочни проекти и да купят или наемат части от Имота – България.

Ако България бъде поставена под карантина няма да може българи да напуснат страната и да търсят по-добър живот в Истинската Европа.
Тогава ние ще плащаме на каналджии да ни прекарат през границата за да се спасим от Дългосрочният проект наречен Балкански Хранителен Лагер.
Истинските, дългосрочните политици нямат нужда от война за да превземат България.
Само глупостта на няколко хиляди "краткосрочни политици" е достатъчна …
Дано да не съм прав...
 
Благодаря за снимката на : lefigaro.fr


Владимир Йосифов, БРЯГ ИМОТИ,
маркетинг и реклама на недвижими имоти,
тел: 0895417497, briagimoti@mail.bg

Владимир Йосифов

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Тагове

през
  
година
  
волтер
  
българите
  
преди
  
години
  
населението
  

българия

  
система
  
избра
  
живее
  
пазарна
  
икономика
  
гърция
  
скоро
  
европейци
  
сдс
  
десните
  

политици

  
осъзнаха
  
глупостта
  
хора
  
политика
  
бизнес
  
ляво
  
център
  
вълчев
  
valchev
  
сила
  
цивилизования
  
свят
  
сирия
  
поне
  
бежанци
  
ако
  
регистрират
  
такива
  
случаи
  
поставена
  
карантина
  
yosifov
  
опасност
  
българският
  
туризъм
  
фалира
  
няколко
  
гората
  
според
  
българи
  
туризма
  
ясно
  
знаели
  
бъдеще
  
кадри
  
левите
  
бяха
  
участват
  
хората
  
разбират
  
парите
  
дадоха
  

ако

  
дисидентите
  
хората
  
имат
  
знаеха
  
имаха
  
знаят
  
преди
  
управители
  
работа
  
работи
  
затова
  
мразеше
  
бкп
  
партията
  
кретени
  
циганите
  
българин
  
цигани
  
даде
  
търгуват
  
свободно
  
произвеждат
  
истината
  
живота
  
показа
  
ужасна
  
избиратели
  
емигранти
  
политиците
  
дългосрочни
  
комплексите
  
земя
  
европа
  
българските
  
краткосрочни
  
интереси
  
турция
  
имота
  
наем
  
българските
  
границата
  
охрана
  
земеделие
  
или
  
обречено
  
провал
  
хиляди
  
държавата
  
имот
  
имоти
  
локация
  
добра
  
наемат
  
емигрантите
  
стане
  
страшно
  
бързо
  
време
  
дългосрочен
  
бежанците
  
лагерите
  
избират
  
дали
  
студентите
  
не
  
вярвам
  
нямат
  
проекти
  
дългосрочният
  
има
  
надежда
  
наказания
  
  
  
  
  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив