Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Мар 7, 2012

 

София, 7 март 2012  – Австрийската верига dm вече предлага еко торби. Пускането на торбите съвпада с обявяването на Трайно ниска цена.

Австрийската верига dm отбеляза третия си рожден ден в България с пускането на еко торби за пазаруване. Компанията, която има 35 магазина в 19 града в страната, отпразнува стъпването си на българския пазар на 29 януари.

Еко торбите на dm са в две разновидности, изработени са от специален рециклиран материал или от 100% памук и са подходящи за всякакъв вид покупки. Памучната текстилна торба може да бъде купена за 1,99 лв. и ще служи вечно. Даже да се скъса, може да бъде заменена във всеки един филиал на dm България с чисто нова или, ако е омръзнала, просто да се върне в магазина – еднократна инвестиция със страхотен резултат!

Другият вид торби са многократните стилни торби от рециклиран материал, които освен приветливия си външен вид, който периодично ще се сменя, са най-стилният и весел придружител, отново само за 1,99лв.

С постепенното налагане на еко-торбичките dm иска да даде своя принос за опазване на околната среда. Като първа стъпка dm ще помогне на клиентите си да се откажат от ежедневната употреба на найлонови торбички, като им предложи текстилни, от 100% памук или от рециклиран материал, за многократно ползване.        

Пускането на еко торбите съвпада с обявяването на ‘’Трайно ниска цена’’ – кампания на dm за четиримесечни намаления, стартирала на 12 януари. Ценовите промоции обхващат различни групи стоки - това са над 500 артикула, които ще останат с намалена цена в продължение на 4 месеца. Така dm дава спокойствието и сигурността на своите  клиенти, че ниските цени в dm са нещо, на което могат да разчитат.

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив