Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Юли 2, 2013

Пенсионирана двойка от Сингапур, които искали да живеят в непосредствена близост до тяхното пълнолетно дете, се обърнала към местната архитектурна фирма FARM, за да осъществи това със стил и елегантност. Компанията измислила къща, наречена „Стената“: единен проект, съдържащ две жилища, така че хем да има достатъчно лично пространство, хем да радва с приятни общи елементи като например общ двор и басейн.

„Стената“ се разпростира на общо 1116 кв. м и разполага с основна двуетажна структура (плюс сутерен). Там се намират дневната и спалнята на родителите, както и спалнята на техния наследник. Една по-малка едноетажна конструкция пък крие в себе си възможностите за развлечения.

На приземния етаж на основната сграда има библиотека, вътрешен двор, басейн, кухня, както и стая за гости. В сутерена по-долу има и допълнително помещение, винарска изба и стая за живеене. По-малкият горен етаж има само една спалня, но също така разполага с кабинет, фитнес зала и баня.

Забележително в „Стената“ е нейният зелен покрив. Освен него тя има и няколко градини, пълни с растения и дървета, които са вдъхновени от класическия градински пейзаж в китайски стил. Споделеният двор и басейнът предлагат възможност цялото семейство да се забавлява заедно.

„Стената“ е завършена по-рано тази година.

 

Снимки от уникалната къща вижте на www.1kam1.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив