Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Окт 30, 2012

През последните няколко години секторът в недживимите имоти претърпява много промени, тъй като търсенето на жилища се увеличава всяка изминала година, а заедно с това и цената на имотите.
Респективно с цената на имотите, расте и цената на наема им, което превръща наемането на хубав апартамент на ниска цена в все по-трудна задача.Въпреки това, съществуват апартаменти на достъпни цени, стига да търсите по правилния начин.
Ето и стъпките, които ще ви помогнат да разберете как да намерите евтин апартамент под наем.

Реклами във вестниците
Намирането на евтини апартаменти под наем в големите градове може да бъде възможно по най-различни начиним, като един от тях е проверката на обявите за недвижими имоти във вестника.Повечето реклами са класифицирани по места и това прави по-лесно да намерите апартамент в предпочитан от вас район.

Свържете се с брокери на имоти
Помощта от брокер на недвижими имоти може да се окаже чудесен избор при търсенето на евтин апартамент под наем.Тези посредници са в контакт със собствениците на имоти и по този начин шансовете за получаване на добра сделка за апартамет са по-големи.

Онлайн търсене на имот
Друг начин да намерите евтини апартаменти под наем е търсенето на имоти онлайн, с помощта на сайтове за недвижими имоти.Много от тези сайтове ще ви позволяд да си направите регистрация, след което да търсите апартамент според вашите предпочитания и бюджет.

Преговаряне
Воденето на преговори е задължително условие за получаване на добър апартамент под наем на достъпна цена.На повечето места ще може да получите от 10 до 20 % отстъпка в цената от наема.

Тези предложения със сигурност ще ви помогнат да намерите евтини апартаменит под наем.

източник: Имоти - блог за недживими имоти

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив