Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Апр 27, 2012

Жилището е едно много ключово нещо в живота на всеки един човек. Голяма част от живота ни преминава в него. Много важно е как би изглеждало, какво местоположение има, интериор, дизайн, обзавеждане, за да бъде мечтано и уютно.

Първо да се спрем на интериора. Свежите тонове като резеда, синьо, бананово или тапети с цветя носят настроение и свежест на жилището. Много е удобно, ако то има един добър, цялостен ремонт - паркет или файанс, външна изолация, наличието на pvc. Това допринася за по-лесното почистване. Честото проветряване и използването на ароматизатор освежават въздуха, което допринася за една добра атмосфера. 
За предпочитане е, ако жилището е в блок или кооперация, да бъде на по-горен етаж 3 или 5, за да може да няма толкова прах. Друго нещо, което е от особено значение е изгледът да не е към шумната улица, а към дървета, заленина или градинка. Друго нещо, което би освежило жилището са наличието на цветя. Това ще ни откъсне от стреса и напрежението и ще ни внесе спокойствие.
Добрата изолация и отопление е предимство, за да може през зимните месеци да е по-топло и поносимо. Когато посрещаме гости добро впечатление ще направим, ако коридорът е добре осветен и приветлив. Наличието на стабилна и здрава врата е също предимство. тъй като до някаква степен може да изолира студа. Кухнята е добра да е компактна, колкото може по-малко неща, толкова по-добре. Банята и тоалетната е важно да са в добър вид, да се взимат мерки срещу мухала и плесента. 
Колкото обзавеждането е ново и по-малко е по-добре, защото се създава простор и повече пространство.  
Малко хора в България биха си позволили мечтано жилище, където приходите покриват разходите и стандартът на живот е нисък, но с малко средства може да се създаде уют и комфорт. Това е преставата за един мечтан дом, в който ще бъде приятно и хубаво за живеене. 
 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив