Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Юли 10, 2013

Може би това е прелитане на бяла лястовица наблизо: пазарните анализатори на Острова очакват цените на жилищата да продължат да се покачват и пазарът на недвижими имоти там да набере скорост – чудесна тенденция на фона на мудните 5 години досега.

Членове на Кралския институт на лицензираните оценители (Rics) очакват цените да се увеличат с 1,5% през следващите 12 месеца, според най-новото им изследване. Оптимистичнта оценка идва след направените прогнози за статични цени в началото на годината.

За следващите пет години от RICS прогнозират 4% годишно средно увеличение в стойността на имотите. В началото на 2013 г. оценката им беше са 2,5% растеж.

Проучването на Rics идва след появата на данни от страна на кредитори и строители, че пазарната активност и цените на жилищата са се повишили през последните няколко месеца.

Миналата седмица Halifax заяви, че цените на жилищата бележат най-бързия си годишен темп на растеж за последните почти три години. Организацията каза, че цените през трите месеца до края на юни са се оказали с 3,7% по-високи от тези през същия период на миналата година.


Източник: www.1kam1.com

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив