Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Окт 27, 2012


Миниизображение
видеоклип: Umbrella of Avon

 


Тази година се навършват 10 години, откакто любимата ни козметична Компания стартира кампанията срещу рака на гърдата, "От любов към живота". Основна цел на кампанията от самото й създаване е да информира българската жена за необходимостта от редовни прегледи и да съдейства за една по-достъпна профилактика. Според официалната статистика всяка 10-та българка е застрашена от рак на гърдата, а всяка година в България заболяват над 3 500 жени.
 
 
Юбилеят на благотворителната кампания, AVON реши да отбележи по един нестандартен и много приятен начин, изненадвайки столичани с артистичен проект, представляващ инсталация от 400 красиви розови чадъра. Те грейнаха в утрото на 23.10.2012г. на бул. "Витоша". За всички, които искат да им се порадват, чадърите ще красят булеварда в следващите 2 седмици.
Валентина Бешевишка, Маркетинг мениджър на AVON Дунав сподели за тази идея: "Чадърът е символ на защита и закрила, а с 400 розови чадъра "От любов към живота" искаме да внушим и идеята за превенция и сигурност. Инсталацията има за цел да провокира вниманието на минувачите и да бъде повод за дискусии именно по темата профилактика и ранна диагностика на болестта, защото открит навреме, ракът на гърдата е напълно лечим"
Инициативата е част от поредица активности, с които ще бъде отбелязан юбилеят на най-мащабната благотворителна кампания в България.
За да популяризира каузата, набираща средства чрез продажба на специална розова серия продукти, AVON открива и базар "От любов към живота", който ще продължи от 24 октомври до 3 ноември на последния етаж в The Mall. Там ще те чакват екипът на AVON и известни личности, лица на кампанията през годините, от които ще можеш да закупиш артикул от благотворителната колекция продукти на Компанията.
Очакваме те, доведи и приятели!
 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив