Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Юли 9, 2012

Дали след попедата на Испания в Европейската купа 2012г. не сте настроени малко на испанска вълна?


Сред богатите в САЩ именно испанския стил е популярен за годината на китайския дракон. Наистина е трудно тази архитектура да бъде точно дефинирана, тъй като тя определено е повлияна от редица социални и културни фактори. В някои части на Калифорния този стил обикновено е наричан Испански колониален мансон.


    В града на ангелите треската за слънчева Испания се пренася в домовете. Приказен ландшафт, прохладни водоскоци, галеща окото зеленина, скрити зад дебели зидани стени, покрити с гипсова мазилка и червени покриви. Гледката осигурява хладен комфорт, спокойствие за семейството и приятни забавления на открито. Тук можете да се насладите на живописна японска градина, колоритна градина в европейски стил, традиционна куполна беседка и разбира се къде без басейн на открито. Един такъв имот може да се превърне в мечта за всеки.
Красивият имот в Испански стил се разполага над 9 200 кв.. жилищна площ. Намира се на една от най-известните улици в Lower Bel Air.
 

Имотът разполага с голямо, светло фоайе, просторни и слънчеви стаи, представителен  хол. Гранд официална трапезария, семейна библиотека, удобен кабинет, огромна кухня обзаведена с всякакви професионални уреди. Шест спални, всички със собствена баня, включително луксозен апартамент с камина, собствен кът за ядене и отделен офис, двойна баня и дрешник. В дома се включват и местя за развлечение, игрална зала, басейн спа център.     

       

Положение: Bel Air, Los Angeles, CA
Размери: 9,289 квадратни метра, 6 спални, 10 бани
Цена: $15,900,000

автор: Нина

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив