Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

АЙ БИ БИ ЕС ООД

Агенция за недвижими имоти

Web адрес: www.energyaudit.bg

34%
6943 точки
47%
45 точки за последните 30 дни
Разберете, какво купувате. Проверете Вашето бъдещо жилище за дефекти. В условията на криза се наложи, да бъдем изключително гъвкави и смело мога да кажа и креативни, като опитахме да наложим нови тенденции в областа на недвижимите имоти. Предлагаме безплатно Термографско обследване на жилището преди покупка. По този начин се виждат скритите дефекти, ако има такива. Скрити дефекти това са: влага, скрити течове, електрически проблеми, загуба на топлина, запушени радиатори и др.

Емилиян Кърчев Брокер PRO2

e-mail| Профил| Оферти
												Емилиян Кърчев

Уебсайт: www.energyaudit.bg Местоположение: София Фирма:  Ай БИ БИ ЕС EООД За менОт 2003 год се занимавам с недвижими имоти. Висше икономическо МИО . Притежавам всички необходими качества за професията. Най-силната ми страна е успешно водене на сложни преговори с клиентите . От 2012 год. се занимаваме и с Термографско обследване на сгради. За клиентите, които ползват услугите на нашата агенция предлагаме безплатно термографско обследване за да са сигурни, какво купуват и да се провери жилището за скрити дефекти.

Отговори: 239 Съвети: 10 Публикации: 8 Точки: 6943
 
През последните 30 дни:
Отговори: 0 Съвети: 0 Публикации: 0 Точки: 45
Въпроси: 0 Коментари: Кредити: 206
 
През последните 30 дни:
Въпроси: 0 Коментари: Кредити: 0

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив