Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Любопитно

Добави коментар

Дек 18, 2012

Коментари: 1

Arch Sacho Katev:

Преди около 2 месеца, се събрахме няколко души и споделихме опита си. Бяхме пробвали чрез всякакви законни средства да се противопоставим на лошите управленски решения на софийската администрация. Независимо от различните методи, които бяхме ползвали, за да защитаваме гражданските си права, всеки от нас бе усетил нежеланието на институциите да се справят с поставените проблеми. Обедини ни това, че на всички ни е писнало от корумпирани общинари, от лобистките им недомислени наредби и изградената от тях система за недосегаемост, гарантираща тяхното статукво.

Събрахме се, защото милеем за развитието на столицата ни и е време вече градът да се приближи поне малко до онова, което би трябвало да е едно модерно селище в Европейския съюз, а не с разбитите си улици, бездомни кучета и мръсотията да напомня за гето от Ориента!

Осъзнахме, че администрацията има нужда от сериозен, граждански коректив, вместо безмълвно да чакаме институциите да ни решат проблемите. Публична истина е, че те са Мафия, за това решихме, че ние, обикновените граждани, трябва да следваме пътя на Чикаго от 30-те и да бъдем повече от мафията – да се обединим в Съюз. Нарекохме го Софийски Обществен Съвет като коректив на Столичен Общински Съвет!

На 12.12.12 официално бе положено началото на Първия Граждански Профсъюз!

Ние сме неполитическо сдружение на граждани, решени да защитаваме с всички законни средства нашите членове, проблемите и интересите на живущите в София, екологичния, архитектурен и културен облик на града, да изискваме от управляващите ни да работят за хората, а не за собствена изгода!

Всеки, независимо от пол, възраст, изповедание, сексуална и политическа ориентация, може да се присъедини, стига да споделя идеите ни за подобряване живота в столицата, за борба срещу корупцията, срещу недобросъвестните общинари, некомпетентните им решения и лошо функциониращите институции. Финансирането на сдружението ще идва от членски внос /1.20 лв. годишно/, дарения, европейски програми и фондове и международни организации.

Всеки, който симпатизира на идеята, е приветстван да се присъедини!

sos.demonnet.org

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Arch Sacho Katev: Приет сте в СОС и винаги сте добре дошли като експерт - консултант! --- Vladimir Yosifov : Надявам се, че ще бъда полезен на родния си град. Харесвам работата на Кметството на София и бих помагал на Кмета София Център и Лозенец - Хладилника да стават все по-добри места за живот.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив