Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Яну 15, 2012

УЧРЕДЕНА Е СОФИЙСКА РЕГИОНАЛНА СТРУКТУРА НА НСНИ

ПО ПОКАНА НА УС на НСНИ, НА 12.01.2012 г. БЕ ПРОВЕДЕНО СЪБРАНИЕ ЗА СФОРМИРАНЕ НА СОФИЙСКИ КЛОН НА СДРУЖЕНИЕТО


На 12.01.2012 г., управителите на 26 от общо 58 фирми за недвижими имоти-членове на НСНИ в София, гласуваха  учредяването на Софийска регионална структура.

УС  на клона на НСНИ в София е с пет членен състав:

Г-жа Бисерка Маринова, Председател , "ЛЕГА РЕАЛ" ЕОД

Г-н Димитър Джудев, "ЮРОХОУМ" ЕООД, член на УС

Г-н Гено Генов, "ЕЛТОН" ООД, член на УС

Г-ца Мария Симеонова,"СОФКОНСУЛТ" ЕООД, член на УС

Г-н Георги Павлов, "АДРЕС НЕДВИЖИМИ ИМОТИ" АД, член на УС

Създаването на клон на НСНИ в София ще подпомогне бизнеса на фирмите за недвижими имоти развиващи дейност в Столицата и региона.

Софийската структура  ще подпомага реализирането на основните  цели на НСНИ, а именно постигане на толерантна и етична бизнес среда с отговорност към потребителите и бизнес партньорите, предоставянето на професионални и качествени услуги на пазара на недвижими имоти, непрекъснато обучение на брокерите, партньорство с местната власт и други регионални представителства на сродни бизнес организации.

Изключително важен инструмент за осъществяване целите на Сдружението е създаването и успешното функциониране на Регионална Комисия по Професионална Етика, която да разглежда казусите възникващи в София и региона. Тя ще допринесе за спазването и прилагането на Етичния кодекс на НСНИ, приет от фирмите членуващи в него.

Регионалната структура на НСНИ в София ще се стреми към по-интензивна комуникация и съвместен бизнес между фирмите членуващи в Сдружението. Ще работи за  привличането на  нови членове  и установяване на по-добро и ефективно сътрудничеството с местната власт и  регионалните структури на близките съсловни организации.

За информация:

Тъй като членството в НСНИ е пряко, подчертаваме, че  членството в софийския клон на НСНИ не поражда нови финансови или регистрационни ангажименти за фирмите, членуващи в Сдружението.

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив