Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Яну 8, 2013

Коментари: 1

НСНИ, 07.01.2013

 

Уважаеми колеги,
 
Нека  2013 г.  носи повече просперитет, здраве и успехи на всички! 
 
Управителният съвет на НСНИ започва годината със старта на няколко важни проекта:
  •  Съвместна информационна кампания с НАП. Кампанията бе планирана в края на 2012 година и ще има за цел да информира широката общественост и потенциалните ползватели на услуги на пазара на недвижими имоти за етапите и задължителните елементи в процеса на покупко-продажба на недвижими имоти, за правата и задълженията на страните в процеса, както и за ролята и ползата от посредника - консултант в него. Кампанията предвижда публикации в медиите, разработването на съвместни рубрики в национални и специализирани медии, както и подготовката на информационна брошура, която да се разпространяват в агенциите, държавните и общински институци, нотариалните кантори и др. Целта е гржданите да бъдат информирани за своите права и задължения при закупуването на недвижим имот. 
  •  Справочник за услугите предоставяни от брокерите на недвижими имоти. Това е проект, по който НСНИ започна работа с асоциация "Активни потребители". Спроавочникът ще е насочен към  крайните потребители на услуги на пазара на недвижими имоти.В него по достъпен и лесен начин ще са представени правата и задълженията на гражданите решили да придобиват или продават недвижима собственост. Справочникът ще представя добрите бизнес практики, както и казуси с предложения за решения полезни за потребителите. Ще се акцентира върху ползата и необходимостта от професионална консултантска услуга в сферата на недвижимите имоти. 
  •  Кръгла маса за регламентацията на бранша. Събитието е планирано да се проведе в първата половина на 2013 г. с участието на институции и представители на професионални общности, за да постави във фокуса на обществения интерес  нуждата от регламент и висок професионализъм в сферата на недвижимите имоти. 

 

Проектите, с които НСНИ започва годината са от особена важност, както за членовете на Сдружението така и за обществеността. За етапите на подготовка и реализация ще  се публикува своевременно информация на сайта на НСНИ. В края на 2012г., Сдружението обнови своята страница. В момента се попълват данните за фирмите - членове  и представянето на Регионанлите структури. До края на януари се надяваме да Ви представим цялостната информация за тях по един качествено нов начин. Благодарим за търпението! 

За първите 30 компании, внесли членския си внос за 2013 година до края на февруари, НСНИ ще подготви специално представяне  в своя електронен бюлетин, който се изпраща до над 300 абонирани, до всички партньори на НСНИ,медии, както и до браншови и държавни институции. Като подарък компаниите ще получат още юбилеен сувенир с логото на НСНИ.

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Ха, ха : ) През 2013 година ще се пише Справочник за услугите предоставяни от брокерите на недвижими имоти ... А досега какво правихме ? Най-после някой да хвърли камък в блатото !

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив