Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Анализи

Добави коментар

Дек 15, 2011

Коментари: 2

 

Здравейте на всички, които се интересувате от недвижими имоти.

Имам удоволствието да поставя на дневен ред един интересен въпрос. Какво ще се случи с цените(пазара) на недвижими имоти след 3 години т.е. през 2015г. Смятаме да запазим коментарите и да проверим кой е прогнозирал най-добре.

Ето и мнението на консултанти в нашата агенция:  За европейския пазар очакваме още по-голямо понижаване на ценовите нива, поради задълбочаването на икономическата криза на стария континент. Това обаче ще доведе до сключване на по-голям брой сделки с недвижими имоти, поради стабилността на инвестицията в дългосрочен план, и възможността от тях да се генерира доход  до момента на продажбата.

За пазара в Америка очакваме стабилизация и увеличаване на броя сделки за отдаване под наем. Това е в резултат на високата задлъжнялост на населението към банковата система. Логичен съвет - до 2014,2015г спестявайте! През тези 2 години купувайте! Увеличение на капитала си очаквайте да реализирате през 2017, 2018г.


Поздрави и весели празници от екипа на “SPI” Ltd

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (2)

Здравей Емилия, напълно съм съгласен с теб. Точно затова нашата компания се насочи към инвестиционни имоти в Лас Вегас САЩ. Ниски цени и високи наеми - перфектна комбинация за инвестиции, които ти се възвръщат след 5-7 години. С пожелание за весели коледни празници.

Съгласна съм с прогнозата на колежката.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив