Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Статии

Добави коментар

Юли 3, 2014

Докато повечето скептици вярват, че не може да се изгради стабилно и дългосрочно строителство посредством дървена конструкция, то в САЩ и Канада 90% от жилищните къщи са с тази технология. И в момента съществуват възрожденски къщи, които са изцяло и с дървена конструкция и отдавна са надживели годините, които предполагат повечето инженери и конструктори.

При сглобяемите къщи липсват тухли, което драстично намалява времето за шпакловане и замазване, както и това за редене на тухли. Строителството на къща, от основа до монтиране на врати, може да се извърши само за 1 месец. Нашата фирма Екзотик ползва най-новите немски материали – фасаден гипсофазер Кнауф и специално обработен немски дървен материал, който е подходящ за къщи с размер до 3 етажа.

Използването на влагопропусклива мембрана само в една посока извежда натрупалата се влага от къщата навън, като едновременно не позволява нахлуване влага отвън. Това ни вада предимство и гарантираме устойчивост и комфорт на нашите къщи над 50 години! Ние изграждаме последно поколение сглобяеми къщи, които могат да се ползват в сух, влажен, умерен и суров климат.

Снимка на американска полярна станция, при която температурата е -74 °C. Тя използва остаряла технология на изграждане на сглобяеми сгради посредством SIP панели.

Ние ползваме по-нова Frame технология, за която може да научите в Wikipedia.

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив