Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Продажба на имот от ЧСИ - в процедура на обособяване на две самостоятелни жилища

21.07.2013 - Продажба на имот - 1 Отговори     (0)

В процедура сме на издаване на удостоворение за търпимост на тавански помещения, за които ще получим и отделен ондифик. номер от кадастъра. ЧСИ продава, като е посочил в обявлението само етажа под таванските помещения. За потенциалните купувачи не е ясно, че жилищата са две самостоятелни. Цената е ниска. В обявлението липсват снимки от таванските помещения, които са луксозно ремонтирани. Как да се защитя?

									ТОМОВА

ТОМОВА

Отговори (1)   

											адвокат Милена Миткова

адвокат Милена Миткова

24.07.2013

Отговор: Таванските помещения, най-вероятно са прилежащи към етажа. Тоест, нямат самостоятелен характер и следват собствеността на етажа. Бих Ви посъветвала да се обърнете към колега от района. Необходимо е да се огледат подробно документите, иначе рискувам да Ви заблудя тук. Най-общо казано, ако удостоверението за търпимост узаконява таван, а не тавански жилищен етаж, то както казах по-горе, таванът следва собствеността на жилището, към което е.


За повече информация: http://www.mitkovalawyers.com | За контакти

Популярни въпроси - Продажба на имот

Виж всички въпроси

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив