Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дадени отговори - личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

Кристина Найденова

4547
точки

Брокер

149
кредити

Качествено обслужване на клиентите. Висока сигурност и нисък риск на сделките.

Отговори: 366 Съвети: 0 Посещения:13235
Въпроси: 2 Публикации: 1 Коментари: 0
Website: http://www.agencyevina.com
Фирма: Агенция ЕВИНА Още от тази фирма
Включи се към моята мрежа: http://ceb.bg/index/register/inv/329 - Линк за покана
Дадени отговори: 366
Покупка на имот
Здравейте! При покупка на имот продавача не ми предоставя нотариален акт ,а решение от съда за делба,където се посочва ,че баща му е собственика на въпросния имот.Не трябва ли след решението да има нов нотариален акт с името на бащата и мога ли да купя имота само с това решение?
Раздел:

Покупка на имот

Населено място:

София

Зададен на: 16.02.2018 Последен отговор: 19.02.2018
 

Отговор на Кристина Найденова : Освен решението на съда има и предходни документи за собственост. Ако бащата е жив - той е продавача. Ако е починал - трябва да има и удостоверение за наследници.

Дата на отговора: 19.02.2018  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
Покупка на имот
Здравейте, Предстои ми покупка на апартамент. Т.к не ми е много ясно как да разбера кой е собственика на имота-какви данни ще ми трябват и мога ли аз като чужд човек да разбера това?
Раздел:

Покупка на имот

Населено място:

София

Зададен на: 14.02.2018 Последен отговор: 15.02.2018
 

Отговор на Кристина Найденова : Може, информацията е публична. Ще ви се наложи да четете документи със специфично съдържание и вероятно непозната терминология. Препоръчвам ви да ползвате помощ от компетентно лице.

Дата на отговора: 15.02.2018  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Разминаване на нотариален акт със скица
Здравейте, Имам имот, който по нотариален акт е 330 кв.м., но по скица имота е 420 кв.м., въпроса ми е по какъв начин може да се оправи тази разлика и възможна ли е, както и ако реша да продавам имота дали това би ми създало проблем, за да не се осъществи продажбата и трябва ли да оправя несъответствието преди това? Благодаря предварително за вашите съвети.
Раздел:

Продажба на имот

Населено място:

София

Зададен на: 04.02.2018 Последен отговор: 05.02.2018
 

Отговор на Кристина Найденова : Трябва да се види от къде идва разликата. Може да е грешка, която трябва да се поправи. Ако имате неуредени сметки по регулация това ще бъде пречка за осъществяване на продажбата.

Дата на отговора: 05.02.2018  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
Продажба на апартамент
Здравейте,искам да продам апартамент дарен от баба ми,нотариуса ми иска документ кога се е развела баба ми,такъв документ никъде не мога да намеря защото се е развела преди 50г,ще мога ли да си продам апартамента и къде мога да намеря такъв документ.
Раздел:

Продажба на имот

Населено място:

София

Зададен на: 03.02.2018 Последен отговор: 04.02.2018
 

Отговор на Кристина Найденова : Този документ е нужен, за да се установи дали апартаментът е или е бил само на баба ви или и на дядо ви. Ако баба ви е жива, документът е Удостоверение за семейно положение заедно с Удостоверение за наследници. Ако баба ви е починала, нужната информация е написана в смъртния акт и удостоверението за наследници.

Дата на отговора: 04.02.2018  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
съсобственост само с идеални части, наем, продажба
Здравейте, Притежавам ид.ч.от дворно място, в центъра на София,(в района на Сточна гара ). В дворното място има складови помещения, но са на различни собственици. Аз нямам застроена площ, само идеални части. Нямаме разделителен протокол. Въпросите са ми следните : Останалите съсобственици отдават всеки по отделно своите складови помещения - имам ли право на наем и аз, като съсобственик, но само с идеални части от дворното място? Ако искам да продам своята идеална част, колко струва кв.м. в момента на това място в София, само ид.ч., съсобственост? Благодаря за отделеното време !
Раздел:

Наем

Населено място:

София

Зададен на: 26.01.2018 Последен отговор: 30.01.2018
 

Отговор на Кристина Найденова : Не може да се определи цена докато не се разбере на какво точно сте собственик. Няма да получите отговор на този въпрос по форумите. Трябва документите за собственост да се прочетат детайлно. Можете да се свържете с мен на посочените тук контакти.

Дата на отговора: 30.01.2018  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив