Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дадени отговори - личен профил

Успешно добавено в бележника!

Изпрати съобщение

Alex

346
точки

377
кредити

Отговори: 2 Съвети: 0 Посещения:2427
Въпроси: 13 Публикации: 0 Коментари: 0
Включи се към моята мрежа: https://ceb.bg/index/register/inv/2562 - Линк за покана
Дадени отговори: 2
Използване на гараж за ателие
1. Притежавам гараж в имот с къща, като вратата на гаража е с излаз към тротоар. Възможно ли е да използвам гаража като ателие/"офис" за лични нужди (няма да бъде отдавам под наем и т.н.) без смяна на статута и др. разрешителни? 2. Необходими ли са разрешителни за поставяне на конструкция, върху която да се намира рекламно пано/билборд, на стената на гаража, която се намира вътре в имота? 3. Необходими ли са разрешителни за поставяне на конструкция/конструкции (2 броя), върху която да се намира рекламно пано/билборд, на стената на гаража, която се намира на границата на имота и евентуално тези конструкции биха били извън имота с определни сантиметри?
Раздел:

Други

Населено място:

Пловдив

Зададен на: 01.08.2014 Последен отговор: 22.09.2017
 

Отговор на Alex : Здравейте гаража можете да си го ползвате за абсолютно всичко, ако не притеснявате съседите си с шум и т.н.. Никъде няма дефиниция що е това нещо гараж и какво трябва да има вътре ! никъде не пише ,че трябва да има кола, а не може да има легло например. единствено не може да се сменя предназначението му, ама на вас и защо ви трябва да го правите ?!

Дата на отговора: 22.09.2017  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори
закупен гараж с цел живеене
Здравейте! В началото на тази година закупих /на зелено /гараж около 50 кв.м с цел да живея в него.Има прозорци на юг и север,толетна с баня ,коридор,килер и малко дворче около 4/5 м. Направих 2 стаи/дължината е 8 м./Салнята се вдигна на 50 см.от земята.Винаги съм мечтала за къщичка с дворче/ще бъде записано като безсрочно ползване / Сега разбирам ,че мечтата ми е разбита и аз не мога да живея и да се регистрирам там,въпреки че платих 16000 евро/отделно вътре / Какъв ще бъде токът-битов или промишлен? Моля за помощ и съвети.Благодаря !
Раздел:

Покупка на имот

Зададен на: 16.12.2014 Последен отговор: 22.09.2017
 

Отговор на Alex : Здравейте Бианка, имате ли проблем с вашия гараж ? Съвет от мен, аз си живея също в чудесен гараж, за ужас на съседите ми . хахахах Викат общината – има и вариант да не отвориш, тогава изобщо пък нищо не могат да направят и констатират, но аз съм на вариант номер две – Паркорано в гаража ми е колелото ми. На въпрос защо има легло в гаража, отговора ми е с усмивка, еми обичам да си полягам.... Абсолютно нищо не могат да ти направят . Никъде не пише, че в гараж трябва да се паркира само и единствено кола, че и да няма мебели например. Живей си спокойно .

Дата на отговора: 22.09.2017  
 
Отговори на въпроса
Свързани въпроси
Покажи въпросът и останалите отговори

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив