Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дискусии

Добави коментар

Юни 17, 2011

Коментари: 2

   Здравейте приятели от сайта ceb.bg,

интересува ме дали момента е изгоден за инвестиране в недвижими имоти? Не става въпрос за закупуване на жилище за лично ползване, а за придобиване с изцяло инвестиционна цел. Въпросът ми е свързан конкретно със софийския пазар на недвижими имоти. Интересуват ме и препоръки за конкретнат инвестиционна стратегия. Дали е по-добре да се закупи жилище и то да се отдавa под наем на наематели, които да живеят там или е по подходящо да се отдаде на фирма за офис? Има ли квартали, в които е по-подходящо да се закупи подобно жилище и кои са те? Моля ако имате данни да посочите и за колко време се възвръщат вложените средства. Ще съм Ви  благодарен ако ми дадете конкретни и аналитично обосновани отговори!

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (2)

Здравейте,има една величина която може да ви покаже покаже дали даден недвижим имот е подходящ за инвестиция или не. На български се нарича норма на възвращаемост, на английски е Yield.Най-общо или за груби сметки това е съотношението на чистия приход от един недвижим имот към неговата цена изразено в проценти.Ако това число е подходящо за да инвестирате парите си тогава го направете.Трябва да се отчете и още един фактор- движението на продажните цени.Ако има нужда от по-подробна информация свържете се с нас. Поздрави Екипът на "SPI"Ltd.

Стефи Стоева Фев 29, 2012  

Когато купувате имот е нужно да сте убеден ,че това е точният момент.Ако си задавате този въпрос - да това е точният момент.Купувайте!Сега цените са много по-ниски от преди няколко години,когато беше бума на високите цени за недвижимите имоти.Дали ще закупите жилище за живеене или офис и в двата случая ще бъде добра инвестиция.Предпочитани за живеене са южните квартали ,където има добри предложения ново строителство.За офис-центъра и главните булеварди,но има и добри бизнес имоти и в някои по-крайни квартали.Възвръщане на средствата е конкретно според имота и може да се направи прогноза за конкретен имот.

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив