Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Яну 19, 2012

Строителството на жилища, офисни и търговски сгради вече не е толкова атрактивно и доходоносно. Това обаче не отказва предприемачите да инвестират в сектора на недвижимите имоти. Пример за това е компанията „Планекс Холдинг”, която представи своя най-нов и първи по рода си у нас център „Mam’s & me center VIVA”. Той ще бъде разположен във Варна. Особеното на този търговски център е, че той е предназначен изцяло за майката и детето. В него ще има топла кухня за деца, занималня, детски кът само за деца и такъв за деца и родители. В молът ще се организират и курсове – езикови, за бременни, рисуване и други.

Триетажната сграда, в която се ще помещават 35 магазина и три заведения, е с разгъната застроена площ от 5000 кв.м. Търговските помещения в първия мол за майки ще са с големина от 25 до 200 кв.м. Наемните нива са 9.5 EUR/кв.м. на месец, като тук е включена такса управление и разходи по общите части. Минималният срок, за който могат да бъдат наети помещенията, е три години. Сградата е напълно завършена, но дава възможност за изпълнение на индивидуални интериорни проекти по желание на наемателя. Очаква се молът да заработи в края на април, началото на май тази година.

С  какво „Mam’s & me center VIVA” се различава от другите търговски центрове?

На първо място това е наличието на консиерж. „Това е т. нар. „лайф стайл мениджмънт”. На него майките могат да разчитат за организирането на семейни вечери, поръчка на билети за концерти, романтични вечери, доставяне на подаръци. Консиежът ще може да организира рождени дни, да подготвя партита. Предлаганите от него услуги ще включват и неща свързани с автомобилите на дамите.”, каза Добромир Ганев, управител на GVA Sollers Solutions по време на представянето на новия мол.

Ще бъде дадена възможност на компаниите, които няма да могат да наемат площ в мола или не се нуждаят от постоянна такава в него, да наемат промощанд на партерно ниво и в рамките на една седмица да представят свои нови продукти или услуги.

 

fakti.bg

 
 

Добави коментар

 

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив