Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

КА5 имоти ЕООД

Агенция за недвижими имоти

Web адрес: www.ka5.bg

45%
8925 точки
100%
70 точки за последните 30 дни
Агенция за недвижими имоти КА5 е създадена като ново юридическо лице през 2015 година, когато на практика друга агенция за недвижими имоти основана през 2007 година в София се разделя на две. По-голямата част от сформирания през годините екип се влива в новата агенция КА5 със собственици братята Антон и Кристин Илиеви.

Антон Илиев Брокер PRO3

e-mail| Профил| Оферти
												Антон Илиев

Уебсайт: www.ka5.bg Местоположение: София Фирма:  КА5 имоти ЕООД За менРаботя като брокер от 2004 година. Преди това съм работил в Райфайзенбанк като жилищен банков консултант, а опита си в продажбите и отдаването под наем на недвижими имоти придобих в три утвърдени и доказани агенции за недвижими имоти в които работих и натрупах необходимите познания. От 2007 година съм съсобственик, управляващ мениджър и брокер в бутикова агенция за недвижими имоти до 2015 година. От 2015 година съм съосновател и управител на агенция за недвижими имоти КА5, която агенция е - „Агенция за недвижими имоти на годината – малък бизнес“ трето място за 2016 година на годишните награди на www.imoti.net. Член на НСНИ /Национално Сдружение Недвижими Имоти/ - сдружение с 25 годишна история

Отговори: 306 Съвети: 11 Публикации: 5 Точки: 8925
 
През последните 30 дни:
Отговори: 0 Съвети: 0 Публикации: 0 Точки: 70
Въпроси: 2 Коментари: Кредити: 461
 
През последните 30 дни:
Въпроси: 0 Коментари: Кредити: 10

Задай въпрос!

Колебаете се дали да закупите имот в даден район? Искате да научите каква е реалната стойност на вашия дом? Получете съвет от тези, които знаят! Ceb.bg дава възможност на потребителите да задават въпроси относно покупка, продажба, наем, стопанисване, управление, ремонт и всичко останало около имотите. Питайте и ще получите отговор от експертите в бранша!

Задай въпрос!

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив