Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Ное 29, 2012

Коментари: 1

Превозени пътници и извършена работа от градския електротранспорт по тримесечия; Графика: НСИ<br />

Превозени пътници и извършена работа от градския електротранспорт по тримесечия; Графика: НСИ

Броят на превозените пътници от градския електротранспорт (трамваен, тролейбусен и метро) в София през третото тримесечие на 2012 г. е 63.581 млн. или с 1.1% по-малко от съответното тримесечие на предходната година.

Това сочат предварителните данни на Националния статистически институт за превозените товари и пътници и извършена работа през третото тримесечие на 2012 г. по видове транспорт.

Увеличение от 2% е регистрирано единствено при превозените пътници от метрополитена, докато при тролейбусния и трамвайния транспорт има спад - съответно с 2.7 и с 1.2%.

Същевременно обаче извършената работа бележи ръст от 23.8% спрямо съответното тримесечие на 2011 г. и достига 366.5 млн. пкм, което се дължи на значителното увеличение на маршрутната дължина на линиите на метрополитена - с 53.1%.
Извършената работа при пътническите превози (пътниккилометри) съответства на превозването на един пътник на разстояние един километър, се уточнява в информацията на НСИ.

---

Коментар :
Промяната идва бързо, много бързо!!!
Увеличението на броя на пътници в метрото и намалението на броя пътници в трамваи и тролеи показва СТАРТ на промяна на пазара на имоти!!!

Метрото и продажбата на имоти в София

Наскоро коментарът на един наш читател ни накара да се замислим за една друга роля на метрото, която косвено повлиява на развитието на София.
Ето каква е гледната точка на Владимир Йосифов...
Метрото и продажбата на имоти в София

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

Прогнозата ми беше съобразена със здравия разум на наемятелите с добри доходи. Това са хората, които пътуват и виждат как живеят белите хора. Поздрави, Владимир Йосифов, маркетинг и реклама на имоти, София Център и Лозенец - Хладилника

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив