Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Новини

Добави коментар

Дек 7, 2012

Коментари: 1

Столичната полиция  е задържала 34-годишна столичанка и двамата й съучастници за инсцениран грабеж.



И.В. - брокер, подала сигнал през август, че тя и нейна клиентка са станали жертва на грабеж. Инцидентът се случил във входа на кооперацията, където тя живеела и ползвала апартамента си и като офис. Пред разследващите разказали, че били нападнати от двама маскирани младежи. Те им нанесли побой и задигнали от И.В. лични документи, мобилен телефон и 400 лева, а от другата жертва опитали да отнемат дамската чанта, но не успели и избягали.
В хода на разследването се установило, че И.В. е организирала грабеж над своя клиентка, като за целта привлякла като съучастници софиянците Н.С. /20 г./, криминално проявен за същото престъпление и осъждан за наркотици и Х.З. /18 г./, осъждан за лека телесна повреда по хулигански подбуди. Пострадалата 45-годишна столичанка била кандидат-купувач на жилище, предлагано за продажба от фирмата на брокерката. Предишния ден по телефона си уредили среща с уговорката клиентката да предаде като капаро 10% от стойността на имота - 5 000 евро. Отивайки на мястото на срещата, жените били нападнати от двамата маскирани младежи.
След проведените оперативни действия тримата били задържани. Материалите по случая са докладвани в Софийска градска прокуратура и са им повдигнати обвинения. На Х.З. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“, а И.В. и Н.С. са с мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 1 000 лева.

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (1)

От години пиша за лоялността на брокерите. Брокерите трябва да бъдат доволни от работата и от шефовете си, но и да бъдат лоялни към клиенти и хората, които са им дали работа. РАБОТА !!! Това е ключовата дума !

Още публикации

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив