Регистрация Забравена парола

home home   Мобилна версия

Дискусии

Добави коментар

Юли 10, 2012

Коментари: 2

Здравейте колеги, искам да обърна внимаие на факта, че има агенции, които продължават да се побликуват като частни лица, а това е не коректно както спрямо агенциите за недвижими имоти, така и към  директните клиенти. По този начин те петнят не само тяхното име, но и това на всички колеги в бранша. В интернет изобилстват обяви, в които липсват снимки, информация за агенция и други важни "подробности".


Време е да се направи нещо по този въпрос, и за това с радост очаквам да споделите както измамниците вав вашите райони, така и идеи как да се справим с тях.

 
 

Добави коментар

 

Коментари: (2)

В публикацията си бях посочил конкретни примери с обяви на "Ч.Л.", но са ги изрязали за това с удоволствия бих дал имената на фирмите и брокерите, които не правят разлика между рекламен трик и чиста измама на всеки който го желае.

Александра Сеп 22, 2012  

Здравейте, Жалко, че са ги изрязали примерите с обяви, но с удоволствие потребителите биха прочели кои са некоректните агенции защото на мен лично като потребител/клиент ми писна да ме разиграват и само да плащам сметки за телефон за нереални обяви и разговори.А да не говоря за загубеното време, което в днешно време е доста ценно. Лично аз искам да се оплача от агенция за недвижими имоти Шанс София - ако такава изобщо съществува и от въпросната брокерка г-ца Марина В., която първо не си запази уговореното с мен и се наложи аз да я издирвам и да звъня от чужди телефони за да може въпросната г-ца да вдигне телефона, та даже на края вместо да се извини най-нахално ми затвори. Заради некоректни агенции и коректните страдат и отношението на хората към професията брокер е негативно, затова и клиентите в крайна сметка искат да заобиколят брокерите с цел да не попаднат на измамници. Сигурно има и други некоректни агенции та затова хора най-правилно е вместо да не се обръща внимание на това публично да се обяват кои са те за да има по-малко измами. А ако някой знае за място или асоциация където директно да се оплачем моля да го съобщи. С поздрав

Още публикации

Тагове

колеги

  

Полезни сайтове

  • bgtop.net

    Топ класацията на българските сайтове

							Владимир Йосифов

Владимир Йосифов
Консултант
София

							Антон Илиев

Антон Илиев
Брокер
София

							Таня Китик

Таня Китик
Консултант
София

Анкета

Имаме ли нужда от закон, който да регламентира дейността на брокерите?
Резултати Архив